DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Diumenge, 09 abril 2017 10:49

El tennis lleidatà fa el ple en la seva 25a gala de la seva història

Escrit per

El tennis lleidatà va viure aquest dissabte la seva nit més lluïda amb motiu de la 25a edició de la seva Gala, una festa que es va celebrar al Palau de Congressos La Llotja de Lleida. El televisiu Quim Masferrer, del programa ‘El Foraster’ de TV3, va ser l’encarregat d’obrir una vetllada que va aplegar 274 persones representants de tots els àmbits del tennis de les Terres de Lleida.

Enguany la festa va canviar el seu format habitual, deixant enrere el concepte de diada per anar un pas més enllà i apostar pel de gala, amb el sopar habitual però també amb regals, sortejos i altres detalls, i amb actuacions com la que va oferir Quim Masferrer.

Entre les autoritats que hi van ser presents, destacar el Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el president de la FCT, Joan Navarro, que van tenir com a amfitrió Ignasi García, president de Representació Territorial a Lleida de la FCT entitat organitzadora de la Gala.

En la seva intervenció, Ignasi Garcia va destacar “la bona salut” del tennis lleidatà, tota una referència a l’Estat espanyol “pel seu nivell esportiu i per la seva capacitat organitzativa”, un èxit que va atribuir a “la unió entre els clubs” i a la gran tasca que es fa en aquests, “tant per part dels dirigents com dels tècnics”. Paco Cerdà, representant de la Diputació, Montse Parra, regidora d’Esports de l’Ajuntament; i el representant d’Esports a Lleida de la SGE, Marta Gispert, la regidora de l’Ajuntament, van ser també presents a la Gala.

A més de guardonar els i les millors tennistes (Màsters Provincial), i els millors equips de totes les categories del 2016 (Terraferma), enguany la Gala també va incloure un reconeixement per a la Selecció Lleidatana, un projecte pioner apadrinat per Albert Costa que té més de sis anys d’història. Durant la vetllada es va aprofitar per anunciar on es farà la propera d’aquestes visites, que serà Santander del 21 al 24 de setembre.

Dins també de les distincions especials, cal destacar la que van rebre les 13 famílies que van estar representats per dos o més membres al Màsters Provincial. És el cas, per exemple, de les germanes Teixidó (Maria, Meritxell, Ares i Aran) que van disputar el torneig en diferents categories.     

Un altre reconeixement especial va ser el que van rebre els lleidatans Josep Carles Mòdol (CN Lleida) i Miguel Puigdevall (CT Tarragona) amb motiu del títol aconseguit al Campionat d’Espanya de Veterans +50 de dobles. Finalment, el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, va rebre un reconeixement pel seu suport al tennis català i en especial a la Federació Catalana.

La festa també va lliurar guardons especials a dos presidents de club que van accedir al seu càrrec durant el 2016. Es tracta de Josep Anton Ajates (CT Mollerussa) i Jordi Allué (CE Mas Duran de Cervera). Hi va haver també un premi Fair Play per a Dani Martínez (CN Lleida), un jugador que ha estat 16 mesos aturat degut a una lesió de menisc però que, durant aquest llarg període de recuperació que ara afortunadament ja ha deixat enrere, ha seguit col·laborant amb la Federació i ha continuat assistint als tornejos com a espectador.

Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER