EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 06 abril 2017 05:59

El CEN Balaguer aconsegueix un total de 9 podis al provincial absolut de natació

Escrit per

Aquest dissabte dia 1 d’abril s’ha celebrat a la  piscina del INEF Lleida el  Campionat Provincial de natació en categoria absoluta, amb  la participació de mes d’un centenar de  nedadors dels diferents clubs representants de la província (CN Lleida, CEN Balaguer, INEF Lleida, CN Cervera, CN Mollerussa i CN Tàrrega).

El Club Esportiu Natació Balaguer amb un equip molt jove (alevins e infantils) a aconseguit 9 medalles absolutes.

En categoria femenina destaquem la medalla d’or aconseguida per l’Alexandra Papell en els 200 estils tot i ser alevina, també les dos medalles argent i bronze per la infantil Ares Perera en els 200 i 400 lliures,també dos medalles argent i bronze per l’Aurembiaix Pifarré en els 50 i 200 papallona,  bronze per la Núria Pallé en 100 braça, i bronze per la Laia Palacin en els  100 lliures, i finalment dos bronzes en els relleus femenins.

Destacar també als nedadors que s’han quedat a les portes de medalla com són la 4a posició de la Berta Benseny en els 100 esquena, 4a la Núria Pallé en els 200 braça també l’Alexandra Papell en els 100 braça, 5a a estat  la Núria Ortiz en els 50 esquena, i Nil Profitos en els 50 papallona, 6è  l’Angel López en els 200 estils, la Sixela Gràcia en els 100 i 200 esquena, també l’Aitor en els 200 lliures i en Giulian Alecsandru en els 50 esquena,  7è lloc per en David Galan en els100 esquena, 8a  l’Aina Torrubiano en els 400 lliures i en Marc Suñé en els 200 i 400, 9è en Iker Ruiz, l’Aina Torrubiano, l’Emma Garcia i l’Alba Farré i finalment 11è en David Perez.

Les millors marques per edats del club a càrrec de Marc Suñé en 400 lliures,  l’Aurembiaix Pifarré en els 50 papallona (també absolut), millor marques per l’Ares Perera en els 100 esquena, 100, 200 (també absolut)i 400 lliures (també absolut), la Núria Ortiz en 50 papallona i 50esquena, Angel Lopez en 200 estils i Núria Pallé en 200 braça.

Molt bons resultats si tenim en compte que la competició es absoluta i la majoria de nedadors del CEN Balaguer encara són alevins e infantils.

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER