EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 16 Març 2017 15:49

La Gala del Futbol pretén reconèixer la trajectòria de lleidatans de primera

Escrit per

La delegació territorial de la Federació Catalana de Futbol ha organitzat un sopar gala el pròxim 31 de març on estaran convidats futbolistes, entrenadors i àrbitres de Lleida que hagin jugat o estiguin en actiu en la màxima categoria.

La voluntat de la Federació és fer un reconeixement als futbolistes, entrenadors i àrbitres de les comarques de Lleida com mai abans s’havia fet. La gala se celebrarà amb un sopar al restaurant La Boscana de Bellvís. Aquesta és una iniciativa inèdita i pionera a Lleida que la Federació Catalana de Futbol té la intenció de dur a terme a la resta del país.

S’organitzarà una gran festa del futbol lleidatà, que s’ha presentat aquest dijous a la Diputacio de Lleida, i que ha comptat amb la participació del vicepresident quart, Jordi Latorre, acompanyat pel director territorial a Lleida, Joan Segura, del president de la Federació Catalana de Futbol (CFC), Andreu Subies, i del vicepresident i delegat a Lleida, Jordi Terés.

El vicepresident quart Jordi Latorre ha mostrat el suport de la Diputació de Lleida amb la Federació Catalana de Futbol per la tasca que realitza formant persones en la practica del futbol i en la formació amb valors i alhora ha felicitat al president, Andreu Subies, per la seva tasca al capdavant de la citada federació.

El delegat a Lleida d’Esports, Joan Segura, ha afirmat que el futbol a Lleida funciona bé gracies a l’esforç i al treball de molta gent dels clubs i de la delegació. També ha felicitat els organitzadors per aquesta iniciativa de reconeixement  perquè triomfar en l’esport a Lleida és una mica més difícil que a la resta de Catalunya a causa dels desplaçaments i del cost econòmic i de temps que suposa pels futbolistes i les seves famílies. 

El president de la FCF, Andreu Subies, ha posat en valor la tasca realitzada per la delegació a Lleida en el sentit que dóna totes les facilitats als jugadors i les seves famílies per la practica d’aquest esport. Tant es així que s’han incrementat substancialment les llicències de jugadors, actualment unes 14.000, com el nombre de clubs de futbol, uns 600 a les comarques de Lleida. També cal destacar que el Futbol 7 ha incrementat un 50% les fitxes dels clubs base. Subies ha destacat el sacrifici, el treball i l’esforç com a valors que cal tenir en compte en el món del futbol.

Tal i com ha indicat el delegat de FCF a Lleida, Jordi Terés, està previst que unes 350 persones participin en aquest esdeveniment. Es preveu homenatjar uns 32 lleidatans relacionats amb el món del futbol de la màxima categoria entre futbolistes, àrbitres, entrenadors i presidents de clubs de futbol. Com també es farà un reconeixement a la seva trajectòria futbolística a uns 32 lleidatans ja difunts.

A més, les biografies d’aquests 64 lleidatans relacionats amb el món del futbol es recolliran en un llibre homenatge titulat “Lleidatans de primera” que el dia de la gala es repartiran entre els assistents.

Entre els noms dels lleidatans que rebran aquest reconeixement hi destaquen l’exjugador Antoni Gausí, l’exjugador Carles Pujol, el jugador Bojan Krkic, el jugador Joan Capdevila, l’entrenador Juan Carlos Oliva i l’àrbitre Xavier Estrada. 

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER