EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 09 Febrer 2017 19:23

Ivan Menchon:un exemple de superació personal en l'esport

Escrit per

Ivan Menchon és un exemple molt clar de superació personal en el món de l'esport. Va començar a practicar esport des de que era un nen. Gaudia i s'ho passava molt bé entrenant i de tant bé que se li donava va decidir potenciar la part esportiva i va traçar el seu camí, que no ha estat gens fàcil. Amb una gran capacitat de lluita i perseverança ha pogut aconseguir metes que mai s'hagués pogut imaginar i és un dels esportistes més importants de la nostra província.  Ell creu que s'ha d'entrenar per un mateix i no pels altres. 

A quina edat vas començar a practicar esport? Als 12 anys aproximadament vaig començar, perquè és beneficiós per la salut, i el fet de millorar les curses és una superació personal de cada dia. L'esport per mi és la meva passió.

Perquè vas decidir ser esportista? Perquè m'agrada posar el cos al límit, patir una mica... I també perquè m'agrada l'ambient que hi ha entre tots els esportistes. I cada dia m'aixeco amb una il·lusió nova. És un esport sa on cada dia aprens coses noves com a la vida és superar-te. Entreno com a la vida. S'ha d'entrenar cada dia per arribar més lluny sinó no arribes. El còrrer és un esport molt sa i aprens coses noves. Has d'entrenar cada dia per arribar més lluny.

Quins èxits has aconseguit fins al moment? En l'àmbit personal molts. He aconseguit èxits , Duatló de la Federació catalana d'atletisme, curses atlètiques de Lleida, de la Marató de Barcelona, entre d'altres.

Quina és la teva màxima aspiració? Superar-me cada dia i baixar la marca de la marató és la meva principal aspiració. 

Com t'ho has fet per aconseguir tants èxits? És com tot, treballant cada dia. Com a la vida. Si no lluites no hi arribes.

Darrera modificació el Dijous, 09 Febrer 2017 20:05
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER