EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 29 Desembre 2016 17:31

Cloenda de les Masterclass 'Del rendiment a l'excel·lència'

Escrit per

Les Masterclass 'Del rendiment a l'excel·lència' han abaixat aquest migdia  el teló a tres jornades d’intensa activitat i amb una elevada participació, un fet que ha estat valorat molt positivament pels seus dos màxims responsables, Xavier Estrada Fernández  i Txema del Rosal.

En aquesta jornada final, s’han celebrat a les instal·lacions del Sícoris Club les dos darreres sessions pràctic-teòriques programades, mentre que la conferència de cloenda ha tingut com a escenari la Sala d’Actes de la Diputació.

Començant per les dos xerrades, la primera ha anat a càrrec de Josep Manel Estrada Fernández, metge especialista en pediatria, màster en nutrició i salut, expert en medicina genòmica i coach nutricional, que ha explicat com la nostra genètica determina individualment per a quin esport o activitat física estem més preparats i com podem optimitzar el nostre rendiment amb eines de nutrició esportiva.

La segona xerrada del dia i sisena de les Masterclass ha arribat de la mà del doctor Francesc Corbi Soler, professor de l’INEFC, expert en biomecà­nica i preparador físic de la selecció espanyola d’hípica, que ha fet palesa la importància del preparador físic des d’un punt de vista holístic en la preparació de l’esportista en l’assoliment de les fites marcades.

En acabar, s’ha ofert la conferència de cloenda, de nou amb entrada gratuïta a la Sala d’Actes de la Diputació de Lleida, que ha anat a càrrec de Pep Marí, cap del Departament de Psicologia de l’Esport del CAR de Sant Cugat i autor del llibre ‘Aprendre dels campions’.

En resum, han estat sis sessions teòriques i pràctiques que Xavier Estrada ha dissenyat en estreta col·laboració amb Txema del Rosal, marcades per la qualitat i que han donat resposta a les claus necessàries per millorar el rendiment esportiu, a més d'introduir, com a part innovadora, elements pràctics per autogestionar-se. Per a dur-ho a terme, s’ha comptat amb unes instal·lacions multidisciplinars com són les del Sícoris Club. 

Darrera modificació el Dijous, 29 Desembre 2016 17:46
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER