SEGUIU-NOS

Actualitzat 8:10 PM CEST, Aug 5, 2018

Comença la cursa de la truita d'Alfarràs enmarcada a la Lliga Ponent Eurosomni

Dins del programa de la 6a edició de la Mostra de la Truita d’Alfarràs, l’Ajuntament d’Alfarràs ha organitzat, per al dissabte dia 29 d’abril, la 2a Cursa de la Truita d’Alfarràs, una cita en la que compta amb la col·laboració d’Alfaventur i que està enquadrada dins la Lliga Ponent Eurosomni. La prova ja té obertes les inscripcions.

Els participants podran optar entre dos recorreguts de 10 i 5 kilòmetres (els 5 també es podran fer caminant) per pistes i carrers del terme municipal d’Alfarràs. La sortida i l’arribada estaran ubicades a l’avinguda  Catalunya. Els corredors disposaran al Poliesportiu Municipal de serveis de dutxes i vestuaris, això com de servei de guarda-roba al lloc de sortida i arribada (Ajuntament d’Alfarràs). Hi haurà avituallament líquid a la meitat del recorregut de 10 Km, i al finalitzar els dos recorreguts hi haurà avituallament sòlid i líquid. La prova s’iniciarà a les 18.00 hores.

Podeu trobar més informació a: http://ajuntamentalfarras.cat/

Us podeu inscriure a: http://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=968

 

Darrera modificació el K2_DimPMCESTE_abril+0200RAbrPMCEST_0C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat