SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

1 d'octubre:vam poder votar

  • Escrit per  EL MERCADAL
  • Publicat a Editorial
  • Llegit 2299 vegades

El diumenge 1 d'octubre, va ser el dia del referèndum d'autodeterminació del poble de Catalunya, la societat catalana es vamobilitzar i va anar a votar de forma pacífica, per desgràcia nostra van arribar els Antiavalots de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional i van començar a agredir a les persones que estaven als col·legis electorals intentant exercir el dret de vot, causant el pànic entre la població a agut més de 800 ferits dos dels quals estan greus.

Des del portal web elmercadal.cat condemnempúblicament violentes dels cossos policials espanyols i desitgem la promptarecuperació de les víctimes.

El resultat del referèndum, a donat la victòria al "SÍ" amb un 90%, ara li toca fer un pas endavant al Govern de la Generalitat presidit per Carles Puigdemont, faci la declaracióunilateral de la independència el més aviat possible i que vegi el Govern del President Mariano Rajoy que no tenim por.

Catalans i catalanes tinguem optimisme, mirem al futur amb esperança i il·lusió, i fem de Catalunya la Finlàndia del Sud.

Darrera modificació el Dimecres, 04 Octubre 2017 14:19
Tornar al principi