DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Diumenge, 06 Gener 2019 13:30

El retorn de Roigé a l'alcaldia de Balaguer Destacats

Escrit per Josep Maria Castells Benabarre. Director d'ElMercadal.cat

Ja estem a mig any per a que la ciutadania torni a fer possible que Josep Maria Roigé torni al seu despatx com a nou alcalde, després d'un govern tripartit que s'ha dissolt. Si ell torna a ser alcalde, recuperarem econòmicament la capital de La Noguera ,potenciant l'emprenedoria i creant dos pàrquings de grans dimensions al centre històric de la capital, que és el que portem defensant en aquest portal de comunicació desde el primer dia.

El proper mes de maig, la ciutadania de tots els municipis tindran l’oportunitat d’exercir el seu dret a vot a les eleccions municipals.

Crec que la població sabrà observar i valorar el rumb desfavorable que està prenent la ciutat desde que va entrar Ara sí al govern de l’Ajuntament de Balaguer.

Tot i que no em vull posicionar encara a favor de cap partit he de reconèixer que desde l’oposició de La Paeria de Balaguer s’estan fent molt bé les coses i tenen un discurs que em convenç.

El govern actual hauria d’atendre les demandes de col·lectius com ara la policia local, que sempre han fet molt bona feina per la ciutat i que es sent menystinguda per l’actual govern, que esgota la seva legislatura. Crec que els agents de seguretat de la ciutat haurien de cobrar el mateix que la de Lleida, i més, en aquests temps on hi ha més incivisme i inseguretat.

L'actual govern  hauria d’haver aprofitat molt més el mandat per crear ocupació a Balaguer, fer-la capital del Prepirineu i més visible arreu del món. Ara, el retorn de Roigé a l’alcaldia és ben a prop...

 

Darrera modificació el Diumenge, 06 Gener 2019 14:09

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER