DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dimarts, 25 abril 2017 14:45

Balaguer aposta fermament per la fira de qualitat

Escrit per

FIRA Q Balaguer obrirà les seves portes el dissabte dia 29 d’abril amb una seixantena d’activitats, entre demostracions, presentacions de productes, xerrades, tallers, receptes, desfilades, concursos ... distribuïdes paral·lelament en els diferents sectors que configuren la fira d’enguany.

El dissabte durant tot el matí  també tindrà lloc la XI Jornada tècnica de la Mel amb el ja consolidat concurs de Mels.

A partir de les 10 del matí es presentarà la jornada a càrrec de l’alcalde Jordi Ignasi Vidal i l’Ildefons Mateu, cap de l’Oficina Comarcal de la Nogura del DARP.

Durant la jornada es farà la presentació de AVESPA, Associació de Veterinaris Especialistes en Sanitat i Producció Apicola.

A les 13,45 h. es farà el lliurament de premis del XI concurs «Reina de Mels»

El sector del comerç i serveis és un dels més clàssics a la Fira, però ens sorprendrà amb gran qiantitat de demostracions, presentacions de nous productes i de nous establiments que s’estan implantant a la ciutat de Balaguer.

Dins del sector tindrà una especial relevancia la passarel·la de les desfilades de moda, una de les activitats més seguides pels visitants de la fira i que les podran gaudir durant el diumenge i dilluns tant al mati com a la tarda.

Una de les novetats d’enguany es la presència del sector de l’automoció amb vehicles nous dels diferents concessionaris.

També l’agrupació de restaurants de la ciutat Gastrobar han organitzat per al diumenge per la tarda el II Concurs de cuina  de les terres de Ponent  amb un jurat qualificador d’alt nivell format per Joel Castanyé, propietari del restaurant la Boscana amb una estrella Michelin; Jordi Martínez, sommelier de Selectewinestore; Lluís Bonillo, cap de cuina i propietari de l’Aula Gastronòmica de Lleida; Gonzalo Ferreruela del restaurant Ferreruela de Lleida i Bobby Cabral, cap de cuina del restaurant Monestir de les Avellanes.

A Fira Q Balaguer no hi pot faltar la coca de recapte i samfaina dels diferents forners de Balaguer i comarca de la Noguera que formen part de la Mostra que organitza, de nou, l ’Associació Gastronòmica i Cultural del Comtat d’Urgell, tot adquirint un tiquet de 4 €.                             

El tiquet dona dret a tastar diferents tipus de coques de diferents pastissers, a una beguda i a un cafè.

Fira Q Balaguer també tindrà un espai per als més petits de la familia. Durant els tres dies es faran diferents tallers gastronòmics a càrrec del Petit Xef, com un taller d’elaboració d’un timbal de fruita el diumenge al matí i tallers de com fer la coca de samfaina el diumenge a la tarda. El dilluns els cuiners mes petits aprendran a fer cookis de xocolata.

Darrera modificació el Dimarts, 25 abril 2017 14:52
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER