EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 05 abril 2017 17:59

El Mercadal aconsegueix batre rècords en visites i pròximament disposarà d'una 'app'

Escrit per

Les darreres setmanes el portal digital líder en optimisme, El Mercadal està experimentant una notable millora en volum de visites després que per motius de salut, el seu fundador i director, en Josep Maria Castells va deixar temporalment inactiu el projecte. A hores d'ara el projecte segueix més viu que mai i amb la il·lusió de poder crear nous llocs de treball de cara al proper 2018 tal com ja vàrem avançar per les xarxes socials. Els darrers mesos, hem tingut l'oportunitat i l'honor d'assistir a conferències a la UdL i també al IMAC de Lleida per donar a conèixer el projecte. Aquest és un projecte únic i pioner a Europa que creiem que ha de ser apadrinat per entitats de salut que vulguin unir-se al projecte. A hores d'ara entitats com Aspid i Salut Mental de Ponent s'han interessat pel projecte. També nombrosos ajuntaments de municipis de Lleida s'estan bolcant al nostre portal digital. Tanmateix s'han rebut propostes de col·laboració i també mostres de suport per part de comerciants de la ciutat de Balaguer, institucions com la Diputació de Lleida i també de la Generalitat de Catalunya.
Desde el nostre humil punt de vista creiem que l'Ajuntament de Balaguer hauria de preocupar-se més per projectes com el nostre, que tenen un valor afegit. Fa uns mesos es va fer arribar una proposta ambiciosa a l'Ajuntament per tal de dinamitzar el centre històric de Balaguer i fer-lo més atractiu i productiu. El Mercadal baralla la possibilitat que en un futur tingui local propi. En aquest sentit hi ha l'interès a poder acollir-nos al programa 'Aixequem les persianes', impulsat per l'Ajuntament de Balaguer. No obstant tampoc és descartable fer un trasllat a la capital de província, però no serà fins almenys a inicis de 2018.

També anunciem que abans que s'acabi l'any, El Mercadal disposarà d'una aplicació per a mòbils gratuïta que és una cosa que tenim pendent des de fa temps. El Mercadal nunca muere...

Llegir 7955 vegades Darrera modificació el Dimecres, 05 abril 2017 18:38
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

El temps a Balaguer

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER