EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 05 Gener 2017 18:44

El tren supersònic de Tesla: un repte pels polítics del futur

Escrit per

Alta Velocitat Espanyola o simplement (AVE) és la marca comercial creada el 1992 de la companyia ferroviària espanyola Renfe Operadora per als seus trens de gamma més alta. Aquests trens circulen a una velocitat màxima de 350 km/h per línies d'alta velocitat.

La marca comercial AVE va començar-se a per a denominar la línia d'alta velocitat Madrid-Sevilla, que es va inaugurar el 21 d'abril del 1992. Les primeres locomotores de la línia Madrid-Sevilla estan inspirades en el TGV francès pioner a Europa en els serveis de gran velocitat.

Creiem que seria interessant poder obrir un debat sobre la creació d'una línia d' AVE o tren de gran velocitat per comunicar Lleida amb el Pirineu francès, com també garantir que els trens regionals de FGC tinguin més freqüència. Estem en un món canviant i pensem que apostar per la tecnologia més avançada és el millor pel nostre país. I en aquest cas creiem que abans de fer plans amb un nou AVE de Lleida-Pirineus, seria interessant esperar uns anys a què s'implantin a Europa nous mitjans de transport futuristes i dotats de bona tecnologia i comoditats.

En un futur pròxim, una xarxa d'Hyperloop en l'àmbit català serà més que necessari i serà possible fer grans trajectes en pocs minuts pel qual podrem anar d'una ciutat a l'altra d'una forma natural, futurista i avançada. l'Elon Musk, inventor i fundador de SpaceX, considera el sistema com un "cinquè mitjà" de transport, una alternativa als vaixells, avions, automòbils i trens i que pot circular a més de 1.100 km/h. 

La idea del CEO de Tesla no és només crear el mitjà de transport més ràpid del món , aconseguint velocitats de 1200 km / h, sinó que també vol conseguir que el trajecte sigui el més còmode possible per als usuaris. Per començar, podran consultar a través d'aplicacions tota la informació relativa al viatge: durada estimada, estacions de sortida i arribada, preu i horaris. Quan seleccionin la ruta que més els convingui, se'ls assignarà una porta de sortida que els portarà directament a la seva càpsula. Les haurà de diversos tipus, des de les més 'luxoses' fins a les clàssiques i fins i tot algunes per mantenir reunions, si dona temps.

Una Catalunya i una Lleida ambiciosa ha de poder aspirar a tot!

 El cinqué mitjà de transport ja està més a prop...

 

Llegir 7331 vegades Darrera modificació el Dijous, 05 Gener 2017 19:18
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

El temps a Balaguer

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER