EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 12 Desembre 2016 16:56

El Mercadal es consolida com a portal digital líder en optimisme a Catalunya

Escrit per

Estimats usuaris d'aquest portal web; s'acosta l'any 2017 i voldriem fer una valoració positiva de com ha anat l'any. A pesar que hi han hagut obstacles pel camí seguim sent un dels portals més visitats a la xarxa. La nostra filosofia desde sempre ha estat purament optimista. Hem tingut la oportunitat de donar a conèixer el nostre portal digital a la UdL de Lleida, entre directors de diaris de prestigi com La Manyana i Segre (Josep Ramon Ribé i Joan Cal respectivament). També hem estat presents a la jornada de periodisme optimista que es va celebrar al IMAC i organitzat per 7ACCENTS fa uns mesos.

Per tant pensem que estem creant bones sensacions i interés mediàtic i els que han confiat desde bon principi amb nosaltres creiem que han de tenir un premi. I el premi que us farem és el millor que podrieu sentir: hem vingut per quedar-nos, per fer el periodisme optimista que vosaltres desitgeu i molt més. Ho farem junts.I tant que ho farem!

Hem volgut incidir en notícies que no solen ser portada als principals diaris i hem estat promotors d'un canvi del model de periodisme a Lleida, i els referents en periodisme optimista al nostre país. Aquest any hem tingut menys visites que altres anys, però hem superat (Fins a Novembre) la xifra de més 5.000 visites úniques mensuals.  

No ha estat any del tot bo perquè el principal gestor de la pàgina ha atravessat moments difícils, que amb el seu esperit de superació els està reconduint, i amb il·lusió i ganes s'espera que aquest portal esdevingui un treball remunerat per un equip de persones, amb l'ajuda de les principals institucions catalanes i d'entitats de salut. 

El Mercadal té el propòsit de cara al any nou d'anar incorporant i donar oportunitats a nombrosos col·laboradors periodístics que surtin de les universitats catalanes. El nostre és un públic jove i atrevit, sense tabús i amb ganes d'experimentar noves sensacions en la lectura. De fet, la finalitat que tenim no és d'omplenar el portal de moltes notícies sinó de fer-ne una selecció molt acurada i pintar-la el més optimista possible. Tenim moltes virtuds, i molt orgull de ser com som. No és feina fàcil dirigir un portal d'aquestes característiques, ni tampoc consolidar un nombre tant elevat de seguidors a les xarxes socials. Per tant necessitem poder seguir comptant amb la vostra col·laboració, que ens serà útil per perfilar un projecte d'inserció laboral per a persones amb risc d'exclusió social. 

Volem agraïr el gran suport i acollida que hem rebut per part de la Generalitat de Catalunya, Delegació del Govern a Lleida, Diputació de Lleida, Ajuntament de Lleida i Balaguer, Agència Itaca, Teleponent, Toni Prim Models, 7ACCENTS, Universitat de Lleida i Salut Mental de Ponent. 

Sense vosaltres això no seria possible! 

Llegir 7629 vegades Darrera modificació el Dilluns, 12 Desembre 2016 18:20
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

El temps a Balaguer

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER