EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 19 Novembre 2016 10:16

El 2017 serà clau pel periodisme optimista

Escrit per

En els mitjans tradicionals està normal veure que hi ha certes complicitats amb els partits polítics. Doncs nosaltres creiem que els polítics han d'ocupar una poca part del que s'acostuma a parlar en els mitjans. D'aquesta manera evitariem molts conflictes ja que la política en molts casos el que fa és crear alarmismes i inclús alguns periodistes es queixen del acosament que reben per part de les formacions polítiques alhora d'el·laborar algun artícle periodístic o entrevista...

Creiem en un periodisme sensat, optimista, filàntrop, idealista però al mateix temps realista, i que enganxi molt; és el que fa falta avui dia!

De la mateixa forma que es fan estudis d'impacte psicològic alhora d'el·laborar una pel·lícula o preparar un anunci televisiu, el mateix ha de ser amb el periodisme. No volem llegir el que ve imposat desde dalt, el que volem llegir és històries apassionants que ens ajudin a ser més persones i enforteixin les relacions entre iguals. I els periodistes que estan estudiant han de tenir en compte que aquest periodisme existirà, però només depèn d'ells i de la seva vocació de cara a les persones que seran consumidors dels seus artícles. No ens extranyaria doncs, que d'aquí uns anys es fessin màsters o especialitzacions en periodisme optimista i independent a les universitats.

Creiem que caldria fer un clam per a que el gremi de periodistes s'uneixi en moments difícils com aquests que estem vivint com la situació de Síria, la caiguda de les borses internacionals, etc. Perquè no ens posem d'acord tots els diaris i publicacions tant digitals com de paper per que en situacions límit com ara catàstrofes i notícies que desesperen, poguem fer una editorial conjunta consensuada entre diferents diaris catalans a fi de bé?

Si aconseguissim això algun dia de ben segur que el món aniria molt més bé. Competència sí, però cal tenir vocació i els lligams entre mitjans hi han de ser. No patiu, el bo està per venir...!

Llegir 7660 vegades Darrera modificació el Dissabte, 19 Novembre 2016 10:59
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

El temps a Balaguer

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER