EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 22 Octubre 2016 09:25

Els bars, restaurants i discoteques de luxe podrien arribar aquest any a Catalunya

Escrit per

El sector de l'hosteleria i en concret els bars, restaurants, cafeteries està en una fase de 'decadència' si no canvia de tàctica. Una fase que consisteix en anticipar-se en el que vol el client. Alguns clients habituals de restaurants de Lleida es queixen que no existeix ètica en aquest sector. En molts casos es modifica el menú, hi ha baixa atenció per part dels treballadors o simplement no tornen el canvi bé.

La mala fe existeix en aquest sector com en els altres, i per tant instem a la Federació d'Hosteleria Catalana que prengui les mesures oportunes amb el Govern. En la majoria de casos els serveis estan molt descuidats. Alguns restaurants han optat per modernitzar els seus espais, incorporar-hi elements futuristes i millorar la seva neteja, com també vetllar per que s'hi sentin a gust els clients. En el cas dels bars es convertirien en bars de luxe en el qual client pagaria entre el doble i el triple del preu habitual a canvi d'un bon servei, semblant al dels bars de copes o d'alterne. Una aigua et podria costar 2 euros, una Coca-Cola 4 euros i cubates a 6 euros. A canvi es rebria una atenció selecta i personalitada. Els restaurants passarien a ser restaurants amb cambrers d'autor, i s'especialitzaria en la cocteleria i el servei exclusiu, oferint productes exòtics que no acustumem a veure a la carta d'un restaurant. En algunes discoteques hi ha fins i tot un espai anomenat "quarto fosc" per facilitar contactes sexuals. Creiem que s'ha d'avançar cap aquí ja que les relacions sexuals et fan ser més intel·ligent i enforteix les relacions.

Si el que t'agrada és provar sabors nous i vas a la recerca dels restaurants més exòtics  de Londres , el nou bar de Carousel London , en Marylebone , és el teu lloc. Es tracta, ni més ni menys, de la primera barra que serveix tapes elaborades amb insectes , i que ja s'ha convertit en peça central de la Setmana de la Tecnologia dels Aliments a Londres.

Amb aquesta idea innovadora, els organitzadors pretenen superar la barrera dels escrúpols i demostrar als consumidors, xefs i minoristes que aquesta font de proteïnes , incorporada a la dieta del 80 per cent dels països, també es pot incorporar a la dieta britànica .

Neil Whippey , cofundador de la fàbrica d'aliments i begudes d'insectes Coma Grub , assegura que té la intenció de donar "una experiència fantàstica als consumidors", a més d'educar-los sobre els beneficis nutricionals d'aquests animals i canviar les seves percepcions."Les societats occidentals són les úniques que no s'alimenten d'insectes, mentre que en la majoria de les zones del món es consideren una exquisidesa absoluta", determina Whippey.

Llegir 7210 vegades Darrera modificació el Dissabte, 22 Octubre 2016 09:58
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

El temps a Balaguer

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER