EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 14 Octubre 2016 05:07

Advocats en busca de la felicitat

Escrit per

Ser advocat de negocis és una de les professions més ben pagades que existeixen, sobretot si s'arriba a la condició de soci. A més, molts d'ells gaudeixen de prestigi i èxit en les seves carreres professionals al capdavant de grans operacions i importants plets. Alguns són reconeguts, lloats i, fins i tot, premiats. I no obstant això una gran part d'aquests professionals no és feliç.

Una enquesta realitzada als EUA va reflectir que el 52% dels advocats en exercici es descriuen com insatisfets i el seu problema no és econòmic.A més d'estar desencantats, els advocats tenen major risc que la resta de treballadors per a la depressió, fins i tot en acabats de sortir de les facultats de dret.

Una enquesta realitzada per la Universitat John Hopkins va mostrar un trastorn depressiu molt més gran en tres de les 104 ocupacions enquestades. Els advocats van encapçalar la llista, patint depressió a una velocitat 3,6 vegades superior a qualsevol altre treballador. A més, es va constatar que els advocats també pateixen d'alcoholisme i consum de drogues il·legals en taxes molt més altes que altres professions.

Per això seria bo que la professió d'advocat fos limitada a 5 hores al dia com a màxim per tal d'evitar un estress insuportable que fa que aquests professionals puguin patir malalties mentals, no poder tenir cura de la seva família, o hagin de recòrrer al alcohol i substàncies tòxiques com la cocaína per evadir-se de la realitat.

Llegir 7047 vegades Darrera modificació el Divendres, 14 Octubre 2016 05:15
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

El temps a Balaguer

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER