EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 10 Octubre 2016 16:24

El descobriment de la felicitat

Escrit per

La infelicitat i les notícies tràgiques, el morbo, una sèrie de desigualtats socials i econòmiques fan que la societat no funcioni, i que el sistema caduqui o es vagi perdent. Cap a on anem? Si realment volem ser feliços el que cal és creure amb la ciència, derrotar al Trump i pensaments impurs. 

Tots tenim pensaments negatius en algun moment, però quan arribem a un límit ens qüestionem el sentit de la vida. La vida és viure. I viure és felicitat i tots els valors positius que ens volien  i volen contagiar a l'escola. Caldria fer-nos una gran qüestió: el negativisme és el culpable de la degradació del sistema?

Nosaltres creiem que sí, i per això avui volem fer arribar a altes instàncies polítiques, les èlits i individus per a que avançin cap a un món millor, que no és una utopia ni difícil. La dificultat ens la posem nosaltres. Exemples de que ens la compliquem és la poca voluntat d'ajudar als qui ens envolten. La major corrupció del món són els diners, el treball i les persones. Però si algun dia les persones no treballen per diners i per amor a l'art, que passaria?

El nou sistema i solució complexa i factible que plantejem desde El Mercadal, i que promovem és el sistema semicapitalista. Semicapitalisme és una societat governada per les èlits però amb nombrosos compromisos socials, per la qual cosa podriem tenir un 80-90 % de la població vivint sense treballar i otorgar a la ciència el major poder, fins arribar al descobriment de la feliçitat que serà aviat amb un gran descobriment. I si avui podeu llegir La Contra de La Vanguardia, un gran mestre de la física us donarà la resposta d'una qüestió filosòfica.

SI T'HA AGRADAT L'ARTÍCLE COMPARTEIX-LO!

Usa el hastag #periodismeoptimista

i fes correr el rumor que no tot és tant difícil com ens volen fer veure. Només cal VOLUNTAT!

Llegir 8163 vegades Darrera modificació el Dilluns, 10 Octubre 2016 16:59
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

El temps a Balaguer

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER