EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 07 Octubre 2016 15:13

El Mercadal es suma a la campanya de 'Discriminació Zero' impulsada per Obertament

Escrit per

Com sabràs, el proper dia 10 d'octubre és el Dia Mundial de la Salut Mental. Et sembla un tema estrany? No ho és: els problemes de salut mental afecten a un quart de la població. I per moltes d'aquestes persones, el pitjor no són els símptomes del trastorn, sinó els prejudicis, els tabús i la discriminació que pateixen en el seu dia a dia en entorns bàsics com el laboral, l'educatiu, el sanitari o el familiar i d'amistats. 

Enguany, celebrem aquesta data tan assenyalada en els dies previs, i ho farem per partida doble: divendres dia 7, des de les 11 del matí, serem a la Plaça Universitat (BCN) en un acte organitzat per Fòrum Salut Mental, amb l'eslògan 'Fem visible el que és invisible'; i dissabte dia 8 serem a Lleida, en una trobada organitzada per Salut Mental Catalunya que tindrà lloc a La Seu Vella des de les 10 del matí. En aquest cas, el 'claim' de la jornada és'Prevenció, la clau de l'equilibri'.

Seguim lluitant: signa per reduir la discriminació a zero

En el context de la lluita contra la discriminació per raons de salut mental, hem engegat una campanya amb l'objectiu de sumar signatures i suport per a reduir la discriminació al 0%. La campanya d’Obertament pel Dia Mundial de la Salut Mental va començar fa uns dies, amb un missatge molt clar: “Lluitem per una Discriminació Zero en salut mental”.

Perquè si diguessim que l'1% de les persones amb trastorn mental han estat discriminades, estaríem mentint: són un 80,1%. Però fins i tot un 1% de discriminació ja seria massa.

Per això, i per celebrar el Dia de la Salut Mental, hem preparat uns bàners que pretenen fer una crida a que més i més persones es sumin a aquest moviment per acabar amb la discriminació. Són moltes les persones i els mitjans col·laboradors que s’han sumat ja a la campanya i una vegada et proposem que siguis protagonista de la lluita contra l’estigma en salut mental. A El Mercadal som responsables i t'animem a entrar a l'enllaç a http://discriminaciozero.org i signar, i si t’engresca, pots compartir el missatge a les xarxes socials amb el link a la web, l’etiqueta #discriminaciozero o mencionant a @noalestigma (Twitter) o www.facebook.com/obertament

Llegir 7664 vegades
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

El temps a Balaguer

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER