EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 30 Març 2016 17:35

Alguna cosa s'està coent a Balaguer...

Escrit per

L'alcalde de Balaguer i l'equip de govern de l'Ajuntament de Balaguer estan estudiant amb deteniment i gran interés la possibilitat de fer de vianants la plaça de la ciutat. Una decisió difícil i arriscada però que podria tenir els seus beneficis a curt termini. Tot i que s'està estudiant de fer un pàrquing a la Banqueta no es descarta de fer-ne un a l'actual plaça del Mercadal que comportaria unes obres que podrien desestabilitzar el comerç local, segons van afirmar alguns comerciants. No obstant el debat és controvertit i hi ha divisió d'opinions. Fa unes setmanes entrevistàvem a fons al regidor socialista Carlos Garcia i ens confirmava que posaran els mecanismes perquè Balaguer pugui gaudir en menys de 3 anys d'un comerç local fort i arrelat. La plaça del Mercadal és el gran interès d'aquest govern. I amb motius: representa la ciutat de Balaguer en l'àmbit català. Tot i que la gent gran coneix i ha tingut unes vivències en aquesta plaça els més joves hi busquen atractius com ara empreses innovadores. L'equip de CiU de Balaguer i a continuació el govern tripartit d'ERC-Balaguer Ara Sí-PSC, s'han posat de valent en l'impuls d'empreses innovadores, i una prova que és així és la posada en marxa en èxit del viver d'empreses.

Al nucli de la plaça porxada més gran de Catalunya es pot fer una visita cultural que consistiria en esmorzar al Bar Balaguer. Allí hi tenen els millors bocates de la ciutat. Al matí podeu visitar el museu de La Noguera i el carrer Cerers i Teixidó, uns dels carrers més històrics. Per dinar sens dubte la millor elecció és dinar a la carta a Cal Pepito, un restaurant amb molta història que ofereix uns plats exquisits i que fa desplaçar persones d'arreu del territori. Passant per els porxos hi podreu trobar la copisteria més emblemàtica de la ciutat, Manhattan que a part de vendre diaris i revistes és especialista en vendre números de loteria amb molta sort. També hi trobareu la camiseria Borràs i l'Argentina, especialistes en vendre roba d'alta qualitat (jerseis, camises, pantalons, samarretes,polos...) I finalment podeu veure l'ampli assortiment de records dels perfums de més alta qualitat, a la botiga El teu perfum.

D'altra banda sembla ser que hi hauran nous plans d'ocupació per a col·lectius desfavorits com ara dones, joves o persones amb alguna discapacitat. Sembla ser que Balaguer no va tant malament com alguns volen fer veure...

Llegir 8163 vegades Darrera modificació el Dijous, 31 Març 2016 14:04
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

El temps a Balaguer

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER