DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Divendres, 20 Setembre 2019 16:40

Els responsables de l’empresa Bon Preu es reuneixen amb La Paeria de Lleida i sumen sinergies per seguir creixent a la capital del Segrià Destacats

Escrit per
Els responsables de l’empresa Bon Preu es reuneixen amb La Paeria de Lleida i  sumen sinergies per seguir creixent a la capital del Segrià Foto:Javi Martín

El Paer en Cap, Miquel Pueyo, juntament amb el 1r tinent d’alcalde Toni Postius, s’han reunit amb els responsables de la cadena catalana d’alimentació, que compta amb diferents establiments a Lleida 

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, juntament amb el 1r tinent d’alcalde Toni Postius, han mantingut una trobada aquest migdia amb els responsables de la cadena d’alimentació Bon Preu. El Director General de l’empresa, amb seu a Les Masies de Voltregà, Joan Font, juntament amb el director de Relacions Externes, Josep Castany, han presentat a la Paeria el seu projecte actual a Lleida, on compten amb diferents establiments de la marca Bon Preu i Esclat, i han traslladat als responsables municipals la seva voluntat de continuar creixent. Per part de la Paeria se’ls ha agraït la seva confiança en la ciutat com a seu de negoci dins del sector econòmic de l’alimentació i del comerç.L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, juntament amb el 1r tinent d’alcalde Toni Postius, han mantingut una trobada aquest migdia amb els responsables de la cadena d’alimentació Bon Preu. El Director General de l’empresa, amb seu a Les Masies de Voltregà, Joan Font, juntament amb el director de Relacions Externes, Josep Castany, han presentat a la Paeria el seu projecte actual a Lleida, on compten amb diferents establiments de la marca Bon Preu i Esclat, i han traslladat als responsables municipals la seva voluntat de continuar creixent. Per part de la Paeria se’ls ha agraït la seva confiança en la ciutat com a seu de negoci dins del sector econòmic de l’alimentació i del comerç.

Darrera modificació el Divendres, 20 Setembre 2019 16:59
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER