EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 17 Setembre 2019 11:44

Nova funció de l’espectacle ‘Festa 10 anys’ d’El Pot Petit al Teatre de la Llotja Destacats

Escrit per ACN LLEIDA

Les entrades per a la primera de dissabte 30 de novembre, a les 19.00, es van exhaurir en pocs dies.

La segona funció serà el mateix 30 de novembre, a les 16.30 hores. Les entrades es poden comprar a partir d’aquest dimarts a les taquilles i al web de LaTemporada i del Teatre de la Llotja

El grup català celebrà el seu 10è aniversari amb un espectacle excepcional que només es podrà veure a 10 ciutats

LaTemporada Lleida obre aquest dimarts la venda d’entrades per a la segona funció de l’espectacle ‘Festa 10 anys’ d’El Pot Petit al Teatre de la Llotja. Després d’exhaurir en pocs dies les entrades per a la primera funció (dissabte, 30 de novembre, a les 19.00 hores), es farà una altra sessió el mateix dissabte, però a les 16.30 hores).

Les entrades per a aquesta segona funció es poden comprar a partir d’avui dimarts a les taquilles i web del Teatre de la Llotja i al web de LaTemporada Lleida. El preu de les entrades és 17 €, i 15 € la reduïda.

El grup català celebra el seu 10è aniversari carregat d’aventures, ritmes, rialles i cançons al Teatre de la Llotja amb un espectacle familiar excepcional que només es podrà veure a 10 ciutats, entre les quals hi ha Lleida.

Per a aquesta ocasió, presenten un trosset d’aquest món tan màgic on viuen la Jana, en Pau i la Melmelada Band. I per fer-ho comptaran amb tretze músics a l’escenari que faran sonar les cançons d’El Pot Petit com mai s’han sentit. Una ocasió magnífica per viure les cançons que s’estan convertint en part de la banda sonora d’un gran nombre de llars.

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER