EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 03 Juliol 2019 19:35

Un jutjat de Badalona perdona un deute de gairebé 600.000 a un particular en aplicació de la llei de segona oportunitat Destacats

Escrit per ACN

Considera provat que amb l'actual nivell d'ingressos i sense propietats no pot fer front al deute contret. 

El Jutjat de Primera Instància número 2 de Badalona ha exonerat un particular de pagar un deute de 592.924 euros contret amb cinc entitats bancàries en aplicació de la llei de segona oportunitat . El jutge ha justificat la decisió en "no constar l'existència de bens i drets de propietat per satisfer els crèdits". Concretament, el particular exonerat de pagar el deute va iniciar els tràmits per acollir-se a la llei de segona oportunitat davant la impossibilitat de tornar els crèdits sol·licitats després de "patir pèrdues empresarials" i comptar únicament amb uns ingressos de 1.849 euros a la unitat familiar.

La llei de segona oportunitat permet exonerar particulars i autònoms del pagaments de deutes contrets sempre que es demostri que prèviament han actuat de bona fe i han intentat tancar un acord amb els seus creditors per aplaçar el deute, fixar un calendari de pagament inferior als 10 anys o pagar-la amb la cessió de bens. Es en cas de no aconseguir aquest acord que poden sol·licitar un concurs de creditors i sol·licitar l'exoneració del deute.

Darrera modificació el Dimecres, 03 Juliol 2019 19:44

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER