EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 12 Gener 2019 20:40

"Més bon tracte" per tothom Destacats

Escrit per

“Més bon tracte”  és un lema en positiu de respecte i bon tracte envers les persones, independentment del seu cos, gènere o expressió de gènere.La campanya "Més bon tracte", impulsada per La Paeria de Lleida, per prevenir casos de discriminació cap a col·lectius vulnerables o que estan en risc d'exclusió socialn està donant molt bons resultats i estan en el punt de mira d’altres municipis.Els col·lectius LGTBIQ+, les dones, els "sense sostre", les persones que presenten algun tipus de discapacitat o problema de qualsevol índole tenen drets específics pel que fa a la seguretat pública, la seva plena integració i acceptació social (com qualsevol altra persona), si tenim en compte els drets humans de l'ONU.Les institucions estan posant en marxa noves campanyes de sensibilització i de discriminació positiva a col·lectius vulnerables. Però a Balaguer encara no hem vist encara cap gest al respecte, i això demostra una manca considerable d'ambició.Siguem realistes: aquestes accions publicitàries i de prevenció per a la diversitat no són accions exclusives pels qui viuen a Lleida. Les polítiques socials d'aquest tipus són igual de necessàries a totes les ciutats i municipis i qualsevol candidat a l’alcaldia de la ciutat de Balaguer ho hauria de tenir present.I quan dic que tots els municipis han de fer el mateix parlo de Balaguer, d'Áger, Algerri, Bellcaire d'Urgell, Busènit, Montgai, Vallfogona de Balaguer, Térmens, Gerb, Les Avellanes, Castelló de Farfanya, Cubells i una llarga llista de municipis que conformen el territori català.

 

Hem de prendre exemple dels grans, no dels petits. I un bon exemple és Lleida. A les ciutats com Balaguer els hi cal un conjunt d'accions o iniciatives que impulsin el desenvolupament de ciutat i la democràcia participativa a través de la integració entre la ciutadania i l'ajuntament. Aquests mecanismes permeten que la població tingui accés a les decisions que afecten la ciutadania i a la ciutat, permetent conèixer les preocupacions, necessitats i valors reals per a prendre decisions.Habitualment els polítics de capitals de comarca del Prepirineu i Pirineu, ens fan creure erròniament (o intencionadament), que no es pot competir amb Lleida en cobertura de serveis socials i d'igualtat d'oportunitats. Això penso que no és cert!Primer que tot hem de treure'ns els complexos que som de poble o de “ciutat petita”. Cap alcalde ha fet res per solucionar aquesta manca d'ambició que domina el consistori i que és l'arrel del problema que té actualment Balaguer.

Insisteixo: no som un poble. Som una gran ciutat que a més de ser capital de la comarca més gran en extensió de Catalunya. Tenim la plaça del Mercadal que és la plaça porxada més gran de Catalunya i bé d'interès local, com també disposem del millor mercat de Catalunya, d'un casal d'entitats magnífic, una fira de qualitat, el millor teatre de la província, el meravellós Riu Segre i el Sant Crist.I si no volem desaparèixer com a ciutat i perdre el pes i vitalitat que va prendre la ciutat comptal als anys 90, els polítics hauran de moure fitxa i alhora ser molt més exigents amb altres institucions, que com tots nosaltres sabem que reparteixen nombroses subvencions a municipis que ho sol·liciten.

En definitiva: junts hem d'acabar classisme i exclusió social de certes minories a la ciutat i per això caldrà mesures com les que he citat.

Darrera modificació el Diumenge, 13 Gener 2019 20:20
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER