DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Diumenge, 30 Desembre 2018 12:39

Les empreses organitzadores de les dues macrofestes de Lleida han exhaurit gairebé totes les entrades de cap d'any Destacats

Escrit per
Segons fonts oficials dels responsables de les empreses organitzadores dels dos grans events multitudinaris programats per aquest cap d'any a Lleida confirmen que les entrades s'estan acabant a un ritme vertiginós. Ara només queda l'opció més econòmica: la de sortir als pubs de la ciutat.
Nit d'any optimista, festiu, inclusiu i ple de sorpreses.Enguany els lleidatans han escollit luxe, ja que tant La Fonda del Nastasi com Grup Bonöbo estan exhaurint les poques entrades que queden. En un principi hi va haver certa eufòria i al saber que La Llotja era el lloc elegit per celebrar la nit de cap d'any.
Després que es qüestionés la gran Festa de Cap d’Any organitzada a la Llotja per part d’una de concessionària del servei de càtering amb el gupo Bonobo va crèixer l'interés per La Fonda que aquest any ha fet història exhaurint totes les entrades en temps rècord.  Però finalment sembla ser que tant una festa com l'altra tindran èxit garantit.

 

Darrera modificació el Diumenge, 30 Desembre 2018 13:24

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER