EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 14 Març 2017 17:45

El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, visita l’Alt Pirineu

Escrit per

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, acompanyat de la delegada del govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, M. Rosa Amorós, farà una visita institucional de dos dies a l’Alt Pirineu, on celebrarà trobades amb alcaldes i empresaris de la zona i visitarà l’estació de tren de la Pobla de Segur, per fer un seguiment de la situació dels projectes previstos per la Generalitat en aquestes comarques.

La primera parada serà demà dimecres, 15 de març, a l’ajuntament de la Seu d’Urgell, on mantindrà una reunió amb l’alcalde del municipi, Albert Batalla, signarà el llibre d’honor del consistori i, tot seguit, atendrà els mitjans de comunicació.

L’endemà dijous, 16 de març, començarà el dia amb un esmorzar de treball amb els alcaldes del Pallars Sobirà, a Baro. Després, es desplaçarà cap a l’estació de tren de la Pobla de Segur, on es trobarà amb els alcaldes del Pallars Jussà i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó, entre altres autoritats. El vicepresident i tota la comitiva pujaran al tren de la Pobla, que estarà aturat a l’estació, des d’on faran una atenció als mitjans de comunicació.

El vicepresident acabarà la seva visita institucional a l’Alt Pirineu amb un dinar amb els empresaris de les comarques del Pallars Jussà i del Pallars Sobirà, que tindrà lloc a Tremp.

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER