Oficial ®
Dimarts, 14 Març 2017 13:50

Reñé inaugura les noves instal·lacions de CashDro del Grup ICG a Torrefarrera

Escrit per

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat aquest dimarts les noves instal·lacions dels equips de gestió d’efectiu CashDro del Grup ICG, situades al Polígon Industrial de Torrefarrera.

Reñé ha estat rebut pel president d’ICG, Andreu Pi, i per l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, que han visitat les instal·lacions.

El Centre de Serveis Tecnològics (CST), empresa fabricant dels equips de gestió d’efectiu CashDro, ha invertit 4 milions d’euros en la construcció del nou edifici que ocupa una superfície de 2.800 metres quadrats.

L’ampliació de les instal·lacions respon a les necessitats de creixement de l’empresa que comercialitza els seus productes al mercat nacional, que compta amb set concessions internacionals (Portugal, França, Itàlia, Israel, Espanya, Mèxic, Colòmbia i Xile) i està present a més de 15 països.

En declaracions als mitjans de comunicació, Reñé ha indicat que aquesta nova iniciativa empresarial és un projecte privat, però també de territori, i ha manifestat la seva satisfacció per l’aposta tecnològica que representa.

“Més enllà dels nostres potents sectors primaris, és un orgull veure que empreses com ICG i persones com Andreu Pi tenen la capacitat de ser punteres en l’àmbit tecnològic i convertir les comarques lleidatanes en ambaixadores al món”. “Des de Lleida es pot apostar amb plenes garanties per l’àmbit tecnològic”, ha apuntat el president de la Diputació de Lleida.

Per la seva part, el president de CashDro, Andreu Pi, ha explicat que la construcció de la nova nau respon a la necessitat de creixement de cara al futur, ja que preveuen que l’empresa dobli enguany la fabricació d’unitats de CashDro pels diferents mercats.

Andreu Pi ha assegurat que “volem seguir creixent des de les Terres de Lleida, com ho hem fet durant tots aquest anys, potenciant la marca Torrefarrera i la marca Lleida a nivell internacional”.

L’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, ha assegurat que “quan es creen circumstàncies i un context favorable al creixement i expansió d’empreses es possible que companyies de tot tipus arribin a èxits com els d’ICG”.

Característiques de l’edifici

Es tracta d’un edifici emblemàtic dividit en dues plantes. A la planta baixa hi ha el Showroom on s’hi exposen els equips adaptats a cada tipus de negoci i l’àrea comercial. A l’interior es troba l’àrea tècnica, la cadena de muntatge i acoblament dels equips, l’àrea de control de qualitat i una zona logística des d’on s’abasteixen els diferents mercats.

A la planta superior s’hi troben les aules de formació teòrica i pràctica per a SAT Oficials a qui es lliura l'acreditació que els certifica com a implantadors i tècnics de CashDro.

Les noves instal·lacions compten amb 16 llocs de treball amb previsió de creixement d’un 30%.

La companyia compta amb tres models de CashDro i acaba de presentar els nous T-Quiosk, uns punts de venda amb els quals el clients fan ells mateixos la comanda i paguen en efectiu o targeta de crèdit. Pi ha anunciat també el proper llançament al mercat del model Cash DroSAFE per donar resposta a benzineres i establiments de grans volums d’efectiu.

Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre