EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 14 Març 2017 13:50

Reñé inaugura les noves instal·lacions de CashDro del Grup ICG a Torrefarrera

Escrit per

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat aquest dimarts les noves instal·lacions dels equips de gestió d’efectiu CashDro del Grup ICG, situades al Polígon Industrial de Torrefarrera.

Reñé ha estat rebut pel president d’ICG, Andreu Pi, i per l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, que han visitat les instal·lacions.

El Centre de Serveis Tecnològics (CST), empresa fabricant dels equips de gestió d’efectiu CashDro, ha invertit 4 milions d’euros en la construcció del nou edifici que ocupa una superfície de 2.800 metres quadrats.

L’ampliació de les instal·lacions respon a les necessitats de creixement de l’empresa que comercialitza els seus productes al mercat nacional, que compta amb set concessions internacionals (Portugal, França, Itàlia, Israel, Espanya, Mèxic, Colòmbia i Xile) i està present a més de 15 països.

En declaracions als mitjans de comunicació, Reñé ha indicat que aquesta nova iniciativa empresarial és un projecte privat, però també de territori, i ha manifestat la seva satisfacció per l’aposta tecnològica que representa.

“Més enllà dels nostres potents sectors primaris, és un orgull veure que empreses com ICG i persones com Andreu Pi tenen la capacitat de ser punteres en l’àmbit tecnològic i convertir les comarques lleidatanes en ambaixadores al món”. “Des de Lleida es pot apostar amb plenes garanties per l’àmbit tecnològic”, ha apuntat el president de la Diputació de Lleida.

Per la seva part, el president de CashDro, Andreu Pi, ha explicat que la construcció de la nova nau respon a la necessitat de creixement de cara al futur, ja que preveuen que l’empresa dobli enguany la fabricació d’unitats de CashDro pels diferents mercats.

Andreu Pi ha assegurat que “volem seguir creixent des de les Terres de Lleida, com ho hem fet durant tots aquest anys, potenciant la marca Torrefarrera i la marca Lleida a nivell internacional”.

L’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, ha assegurat que “quan es creen circumstàncies i un context favorable al creixement i expansió d’empreses es possible que companyies de tot tipus arribin a èxits com els d’ICG”.

Característiques de l’edifici

Es tracta d’un edifici emblemàtic dividit en dues plantes. A la planta baixa hi ha el Showroom on s’hi exposen els equips adaptats a cada tipus de negoci i l’àrea comercial. A l’interior es troba l’àrea tècnica, la cadena de muntatge i acoblament dels equips, l’àrea de control de qualitat i una zona logística des d’on s’abasteixen els diferents mercats.

A la planta superior s’hi troben les aules de formació teòrica i pràctica per a SAT Oficials a qui es lliura l'acreditació que els certifica com a implantadors i tècnics de CashDro.

Les noves instal·lacions compten amb 16 llocs de treball amb previsió de creixement d’un 30%.

La companyia compta amb tres models de CashDro i acaba de presentar els nous T-Quiosk, uns punts de venda amb els quals el clients fan ells mateixos la comanda i paguen en efectiu o targeta de crèdit. Pi ha anunciat també el proper llançament al mercat del model Cash DroSAFE per donar resposta a benzineres i establiments de grans volums d’efectiu.

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER