DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dilluns, 13 Març 2017 12:34

El teatre de Balaguer acollirà l'espectacle familiar 'Universari', de Marcel Gros Destacats

Escrit per

Aquest proper diumenge 19 de març es representarà al Teatre Municipal de Balaguer a les 18h l’espectacle familiar UNIVERSARI del pallasso MARCEL GROS, un dels clown, amb majúscules del nostre país, pel seu bagatge, pels premis obtinguts i per la seva experiència. MARCEL GROS s’autodefineix com a un bufó, un showman, un pallasso. Dels seus inicis, ja llunyants, es remunten a l’any 1984 amb la fundació de la companyia Teatre Mòbil.

No va ser però, fins a l’any 1991 quan Marcel Gros va començar el seu camí en solitari, realitzant espectacles premiats nacional i internacionalment, com ara, Standby, Merallosament boig, Inventari o Minuts, tots ells vistos, en diferents moments i llocs, a la ciutat de Balaguer.

Amb UNIVERSARI, Gros pretén transformar un petit univers de lletres vocals en edificis i paisatges on habita un curiós personatge que li agrada somiar despert, jugar amb les paraules i els objectes, transformant la realitat a base del riure i de la imaginació. A UNIVERSARI, el pallasso que interpreta sempre està als núvols i només tocarà de peus a terra, quan fent un salt immens, arribi a la lluna. UNIVERSARI és un espectacle adreçat a tota la família, apte a partir de 3 anys, on MARCEL GROS, el pallasso, no para de parlar, de transformar i d’il·lusionar. Un muntatge creat, produït, dirigit i interpretat per ell mateix. UNIVERSARI forma part de la programació professional de la temporada 2016/2017 del Teatre Municipal de Balaguer.

Una programació que continuarà el proper dia 25 d’aquest mateix mes de març amb la Mostra de Dansa Ciutat de Balaguer. Les entrades per a l’espectacle familiar d’en MARCEL GROS, a partir de 3€, es poden comprar anticipadament a l’Oficina de Turisme de Balaguer (973445194) de dimarts a dissabtes d’11 a 14h i de 18 a 20h. i les 24h al web teatre.balaguer.cat. El dia de la funció, el diumenge dia 19, també es podran comprar entrades a la taquilla del Teatre, una hora abans del començament, que recordem serà a les 18h.

Enllaç vídeo: https://vimeo.com/160660780

Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER