Oficial ®
Dimecres, 08 Març 2017 13:14

Lleida estrenarà estació d'autobusos al 2020

Escrit per

Segons ha publicat avui el Diari Segre, La Generalitat va aprovar ahir el Pla de Transport de Viatgers de Catalunya 2020, que incorpora el compromís de construir per a aquell any la nova estació d’autobusos de Lleida, que fa més d’una dècada que està pendent. L’actual terminal, situada al carrer Saracíbar, està totalment obsoleta i pateix importants carències, però haurà de seguir en ús almenys fins aleshores. La nova estació està prevista al costat de la base del pont de Príncep de Viana i el carrer Lluís Roca. Està previst que tingui 7.500 metres quadrats de superfície i dos plantes, amb divuit andanes i nou places més d’aparcament d’autocars. La proximitat amb l’estació de trens ha d’afavorir la intermodalitat entre diferents modes de transport i augmentar l’ús del transport públic.

Els usuaris estan molestos perquè creuen que la nova estació ja hauria d'estar en ple funcionament, ja que els darrers mesos hi ha carteristes i captaires, i també persones incíviques. També hi falta il·luminació i els lavabos estan en una situació molt precària. Esperem doncs que ben aviat puguem gaudir de la nova estació d'autobusos que esperem que sigui una de les millors de Catalunya.

Us deixem amb l'enllaç de l'artícle sencer del Segre d'avui:

http://www.segre.com/noticies/lleida/2017/03/08/la_generalitat_compromet_construir_nova_estacio_autobusos_per_2020_13804_1092.html

Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre