EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 02 Gener 2017 16:53

TV3, líder d'audiència del 2016, per setè any consecutiu

Escrit per
Font: CCMA Font: CCMA

TV3 ha estat líder d'audiència a Catalunya durant el 2016 amb una quota de l'11,4, i tanca així el setè any consecutiu com a televisió líder. De fet, és la primera vegada, a Catalunya, que una televisió manté el lideratge durant tants anys.

El primer canal de la televisió pública catalana es manté líder tant en la franja més competitiva, el "prime time", com durant la resta del dia, el "day time". Prova d'aquesta fortalesa és que dels 40 programes més vistos de l'any, 26 són de TV3.

Entre els més vistos, sense dubte, el futbol, amb la Champions com a referència. Això sí, el programa més vist va ser la transmissió de TV3 de la pròrroga de la final de la Copa del Rei entre el Barça i el Sevilla.

Els "Telenotícies" han estat el programa més vist del dia durant més de 250 jornades del 2016 i això ha situat els informatius de TV3 com a líders destacats. Han tingut un gran èxit d'audiència els especials electorals o la cobertura de la renúncia d'Artur Mas i la investidura de Carles Puigdemont o el "30 minuts" "Trànsit".

TV3 és l'única cadena que situa els informatius entre els 40 programes amb més audiència. L'any acaba amb un reconeixement als Serveis Informatius de TV3 amb rècord històric del 3/24 que supera els 1,5 punts de quota i més que dobla el seu principal competidor.

L'audiència també ha estat fidel a propostes d'entreteniment com "El foraster", "Merlí", "Fora de Sèrie", "Polònia" o "Nit i Dia". El programa d'entreteniment amb més audiència va ser la visita d'"El foraster" a Castellar de n'Hug. El segueix el "Polònia" del 16 de gener, coincidint amb el relleu de Mas per Puigdemont. També va ser el dia en què Bruno Oro va deixar el programa.

Entre els canals temàtics, el canal Esport3 consolida el seu lideratge entre les cadenes temàtiques esportives amb l'1% de quota anual, mentre que el Canal Super3/33 tanca l'any amb una quota de l'1,2% amb programes destacats com "Viure els Pirineus" o l'espai presentat per Agnès Marquès, "Gent normal", que ben aviat tornarà a la graella.

Darrera modificació el Dilluns, 02 Gener 2017 16:57
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER