DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dimarts, 06 Desembre 2016 14:42

Homenatge dels veterinaris a Mateu Torrent pels seus 70 anys com a col•legiat

Escrit per

El Col·legi de Veterinaris de Lleida va retre un emotiu homenatge a Mateu Torrent i Molleví amb motiu dels setanta anys com a col·legiat.

El reconeixement va tenir lloc aquest cap de setmana a la seu del Col·legi, la presidenta del qual, Carmen López, va lliurar a Torrent una placa en commemoració d’aquesta fita en presència de la seva família, membres de la junta del COVLL i amics. L’homenatjat, Doctor en Veterinària, va agrair emocionat un detall que premia la seva intensa activitat professional durant tota una vida.

Mateu Torrent, que va néixer a Peramola fa 95 anys i resideix a Lleida, es va col·legiar l’1 de desembre de 1946 i va exercir, entre d’altres, les tasques de Veterinari titular a Organyà, Centelles i, en especial, a Puigverd de Lleida, des de 1948 fins al 1986.

Llicenciat a la Facultat de Saragossa, Torrent va començar la seva tasca com a veterinari l’any 1947. Diplomat de Sanitat a Barcelona el 1952, va ser també cap de la Secció Tècnica, del 1955 al 1967, de la Junta del Col·legi de Veterinaris de la província. A més, va exercir com a professor de Zootècnia a l’Escola Superior d’Agrònoms de Lleida (1975-1986).

Ha estat distingit amb l’Ordre Civil del Mèrit Agrícola del Ministeri d’Agricultura (1960), amb l’Encomienda de l’Ordre Civil del Ministeri de Sanitat (1965), amb el Primer Premi Nacional de Premsa Agrícola del Ministeri d’Agricultura (1968) i amb la Medalla del Treball Francesc Macià (2000).

A més, és Diplomat en Gestió d’Empreses Agràries (1965) i Acadèmic Numerari de l’Acadèmia de Doctors de la Universitat de Barcelona (1973) i de l’Acadèmia de Ciències Veterinàries de Catalunya, amb càrrec de vicepresident (1998), i ha estat autor i coautor de diferents llibres i ponent en diferents congressos.

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER