DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dilluns, 21 Novembre 2016 19:32

Ara sí, demà també!

Escrit per

Ara sí Balaguer, desde bon principi ha reivindicat l'esperit balaguerí, amb uns valors molt humans i socials. Actualment té solament un regidor al Ajuntament de la capital de La Noguera, que és el màxim responsable a la ciutat dels serveis socials i assistencials, amb una gestió eficaç que cal lloar, sobretot perquè ha sabut posar-se a la pell dels qui més pateixen i ha evitat mals majors. Joan Pla, més ben conegut com Masero que s'ha dedicat tota la vida en aquest sector dels serveis socials aspirava a tenir 3 regidors com a mínim. Però no va poder ser per diferents circumstàncies tot i que ja ha sembrat la llavor patriòtica balaguerina. El partit polític que dirigeix el regidor d'Ara sí,ve a ser un partit que no creu ni amb la dreta ni l'esquerra, tot i que tendeix al centre-esquerra, i amb un sentiment positiu cap a la ciutat, mai vist.

Un partit polític que va rebre el suport de centenars de balaguerins i balaguerines i que de ben poc li va quedar per fer el segon regidor. I per tant el seu equip amb astúcia i il·lusió podrien mirar de fer l'experiment balaguerí amb més 'ganxo' de l'història, que seria aglutinar un conjunt de partits per fer una mena de Junts pel sí, però per diferent causa, la nostra estimada ciutat. Doncs a molts balaguerins ens agradaria que existís un partit amb l'escriptor i mestre, Sr. Joan Arjona com alcalde, que mai s'ha posicionat per a cap a cap llista.

Qui sap si algun dia Ara sí que té  només un regidor podrà conseguir una majoria absoluta, amb líders de cada color polític tant de dretes, centre, com d'esquerres, amb polítics d'Esquerra,el PDECAT, PSC, Ciutadans, Procés Constituent,els desapareguts de Unió, PP i ICV, així com nous partits com Podem sense oblidar la ciutadania més implicada durant els darrers anys, amb esportistes,escriptors,activistes socials i culturals...

 No falta tant per a que tinguem unes eleccions municipals i qualsevol projecte de ciutat que vulgui aspirar a una majoria absoluta i que vulgui canviar la ciutat  caldrà treballar-lo un any i mesos abans de la data d'eleccions, com a mínim.

 

Darrera modificació el Dilluns, 21 Novembre 2016 21:24
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER