EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Diumenge, 30 Octubre 2016 11:14

Volem el retorn de 'pastilla busca malaltia' a TV3 en una sèrie d'entreteniment!

Escrit per

Estem més malalts o més ' empastillats '? Què apareix abans, la pastilla o la malaltia? Realment és necessari tenir el colesterol per sota de 200 o el problema és que si pugen l'índex es deixen de vendre milions de pastilles a tot el món? Aquestes són les dues preguntes bàsiques al voltant de les quals es va elaborar ' Pastilla busca malaltia' , documental de producció pròpia de TV-3, que es va emetre i es seguirà emetent (si fa falta) per TV3. Nosaltres demanem que d'un documental se'n faci una sèrie d'entreteniment.

Creiem que TV3 és una gran cadena de televisió capaç de fer bé les coses i en especial els seus documentals. Tant de bo totes les cadenes optessin per fer aquestes produccions.

La dada és rellevant: en els països rics les malalties causades per medicaments són la tercera causa de mort després de l' infart i el càncer. A més,Espanya és el país on es pren més antidepressius.

El benefici que han suposat els fàrmacs en l'augment de l'esperança de vida i de la qualitat d'aquesta conviu amb l'increment desmesurat del seu consum. Les responsabilitats d'aquesta situació són compartides: d'una banda, la indústria farmacèutica, gran beneficiària d'aquest consum gràcies a potents campanyes de markéting i assaigs clínics cada vegada més curts i amb menys participants; i de l'altra, els metges , amb receptes prescrites, de vegades, a la lleugera, i els consumidors, a la recerca d'una existència eterna.

Darrera modificació el Diumenge, 30 Octubre 2016 11:28
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER