EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 28 Octubre 2016 15:09

Intentaran reestructurar l'Hospital Santa Maria de Lleida per millorar l’aspecte assistencial

Escrit per

COMUNICAT DE COMISSIONS OBRERES

Les últimes setmanes, torna haver-hi un col·lapse generalitzat de les urgències de psiquiatria i una pressió assistencial que perjudica la qualitat assistencial als usuaris i empitjora les condicions laborals dels professionals. En nou dies hi ha hagut més d’un centenar de visites, cosa que fa que els pacients estiguin en els passadissos. Aquest col·lapse ja es va donar l’any passat i va obligar a fer la nova unitat de curta estada. Aquesta unitat ha pogut drenar l’àrea d’urgències, tot i que no està dotada amb tot el personal que en el seu dia el mateix pla funcional mencionava, i es mostra totalment insuficient per solucionar el greu col·lapse del servei de psiquiatria.

El nomenament de l’anterior director d’atenció en psiquiatria, salut mental i addiccions com a delegat territorial va suposar que la cap de servei de psiquiatria, salut mental i addiccions assumís la direcció. Aquest fet ha suposat un clar retrocés, tant en la part assistencial, com en la part de les relacions humanes amb els professionals de l’àrea. Hi ha multitud de queixes en matèria d’organització, planificació i formació que estan portant a una situació de la gestió de les persones d’èpoques molt passades.

Per CCOO cal endegar diversos projectes que millorin els espais de treball i les condicions de treball dels professionals per aconseguir una qualitat assistencial òptima i excel·lent per als usuaris. Tal i com ja vam exposar al director del CatSalut, senyor Elvira, cal posar en funcionament el nou projecte d’ampliació de l’Àrea de Salut Mental agafant els espais de la primera planta. Cal començar les obres per condicionar el pati de l’edifici de psiquiatria, que aquest sindicat ha reclamat per escrit.

CCOO creu que la cap de servei de psiquiatria, salut mental i addiccions no ha demostrat saber liderar aquest projecte i per això demanem la seva destitució i que l’actual director d’atenció en psiquiatria, salut mental i addiccions comandi el nou projecte de manera ferma i clara. Aquesta situació es veu agreujada, al nostre entendre, pel fet que des del mes de març no hi ha direcció de centre. 

Darrera modificació el Divendres, 28 Octubre 2016 15:25
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER