EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 26 Octubre 2016 16:50

Reñé: “Estem farts i toca ja, per dignitat dels ciutadans, tenir la capacitat de gestionar el transport públic ferroviari”

Escrit per

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest dimecres a l’Acte per al traspàs de rodalies al Govern de la Generalitat, que s’ha celebrat al Palau de la Generalitat.

Un cop finalitzat l’acte, Reñé ha assenyalat que “hem demostrat abastament la nostra capacitat de gestionar molt millor el servei de rodalies” i ha afegit que “hem de sortir de la deslleialtat de l’Estat espanyol que no compleix allò que toca o allò que ha pactat”.

Per aquest motiu, ha remarcat que “estem farts i toca ja, per dignitat dels ciutadans i com a país, tenir la capacitat de gestionar el transport públic ferroviari, tant al servei de rodalies de l’àrea metropolitana com a la resta del territori i a Lleida de forma especial”.

“Aquest és un clar acte de reivindicació i compromís amb la ciutadania per fer-ho més bé i millor”, ha dit Reñé.

L’acte ha estat encapçalat pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, qui ha fet una crida a actuar de forma unitària per reclamar les inversions pendents en la xarxa i demanar-ne el traspàs.

El Govern ha organitzat l’acte en col·laboració amb l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i ha comptat amb representants del món econòmic, polític, institucional i civil del país. També ha assistit la vicepresidenta primera de la Diputació de Lleida, Rosa Perelló, i una àmplia representació d’alcaldes de la demarcació de Lleida.

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER