EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 15 Octubre 2016 16:13

Els cossos policials intenten atrapar el LleidaClown i ara apareix un nou pallaso a Barcelona

Escrit per

Desde fa uns dies Lleida està atemorida per el personatge LleidaClown, un home disfressat de pallasso amb l'ajuda d'un còmplice que es dedica a espantar als Lleidatans que passegen per la nit a Lleida. 

Un pallasso terrorífic ronda pels carrers de Lleida. Després de veure que la moda s'ha estès per diversos països, ens hem vist sorpresos per l'arribada d'aquest fenomen a Catalunya. Se suposa que el seu únic objectiu és espantar a la gent que es troba. La Veu de Lleida ha penjat un video a Youtube a Facebook on informa d'aquest avistament a la ciutat.

El pallasso té el seu propi compte d'Instagram i s'ha fotografiat en diferents llocs de la ciutat, com la zona del camp d'esports, al costat de l'estàtua d'Indíbil i Mandoni i fins i tot a la plaça dels Ous de Siurana. Acompanya els seves fotos amb frases com: ‘Esta noche voy a robar tus sueños’ o ‘La soledad enseña más que cualquier compañía’.

La moda dels 'creepy clowns' va neixer a Anglaterra fa uns quants anys i aviat és va escampar cap a EUA, on és va fer encara més popular gràcies a uns youtubers que publicaven als xarxes socials videos dels pallassos fent bromes molt macabres.

La policia està investigant qui és l'autor d'aquestes bromes macabres.Desde El Mercadal us recomanem que si us trobeu aquest personatge intenteu fugir i alertar als cossos policials a la fi de poder capturar-lo. Segons sembla ser ha aparegut un nou perfil a instagram que és https://www.instagram.com/barcelonaclown/

Darrera modificació el Dissabte, 15 Octubre 2016 20:30
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER