EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 14 Octubre 2016 15:10

Generalitat i Paeria de Lleida estarien ultimant un acord sobre la nova estació d'autobusos de Lleida

Escrit per

El departament de Política Territorial i la Paeria continuen negociant un conveni per a la construcció de la nova estació d'autobusos al costat de la terminal de l'AVE. Aquest acord definirà els aspectes constructius, de propietat i usos del sòl i, sobretot, com es finançarà l'obra.


Paral·lelament, la Generalitat està acabant l'estudi de viabilitat que va iniciar al maig i que ha de definir les solucions tècniques per instal·lar l'estació al lloc elegit. Segons l'avantprojecte de la Generalitat, comptarà amb 20 andanes i deu places d'aparcament per a autocars, ubicades sota del nou pont. Es connectarà al trànsit a través d'una rotonda a l'avinguda del Segre i amb rampes cap al pont. L'obra del pont està molt avançada i ja deixa gairebé a punt el solar sota el vial principal.

L'actual estació és al carrer Saracíbar i els usuaris n'han denunciat el seu mal estat en moltíssimes ocasions. L'empresa que la gestiona encara té més de 20 anys de concessió.

La nova estació d'autobusos de Lleida canvia d'ubicació segons el nou Pla de l'Estació presentat per la regidoria d'Urbanisme. Així, en comptes de situar-la al centre de la ciutat, concretament, al carrer Roger de Llúria, es col·locarà al costat de l'estació de trens de Renfe i del futur aparcament de Viàlia, concretament a la cantonada que uneix l'avinguda del Segre amb el nou pont de Príncep de Viana. El nou Pla preveu també un nou parc urbà de 18.000 metres quadrats entre el Pont de Comptes d'Urgell i l'estació i la construcció de 272 habitatges de protecció oficial. Tota aquesta obra necessitarà una inversió d'uns 74.320.000 euros i es calcula que s'acabarà en vuit anys.

Darrera modificació el Divendres, 14 Octubre 2016 15:18
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER