EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 13 Octubre 2016 12:04

Montoliu de Lleida i Sudanell organitzen la 1a Marxa de Tardor del Baix Set

Escrit per

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts la presentació de la primera Marxa de Tardor del Baix Set Sudanell i Montoliu, que tindrà lloc el proper diumenge 23 d’octubre. Aquesta marxa no competitiva, de ritme lliure, i oberta a caminants i corredors està inclosa en el projecte Marxa.cat que persegueix els següents objectius: promoure la pràctica saludable de l’esport i els hàbits saludables en l’alimentació així com afavorir el coneixement i respecte de l’entorn.

Aquesta marxa està organitzada pels ajuntaments de Montoliu de Lleida i de Sudanell, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida. Aquest dimarts s’ha presentat en roda de premsa, comptant amb la participació del diputat provincial, Paco Cerdà; de l’alcalde de Montoliu de Lleida, Daniel Farré; de l’alcalde de Sudanell, Josep Maria Sanjuan; del regidor d’Urbanisme i Territori de l’Ajuntament de Montoliu i coordinador de la marxa, Josep Ramon Mòdol, i del regidor de Sudanell, Lluís Bautista.

El diputat provincial Paco Cerdà ha manifestat el suport de la Diputació de Lleida a aquestes marxes que ajuden a donar a conèixer el territori, de manera lúdica i familiar, alhora que atrauen molta gent i promouen turísticament els pobles i el seu entorn natural. En aquest mateix sentit, l’alcalde de Montoliu, Daniel Farré, ha afirmat que els pobles de Montoliu i Sudanell estan entusiasmats amb aquesta marxa, ja que serà un dia de festa, per fer salut. També ha agraït el suport rebut per part de la Diputació de Lleida.

L’organitzador de la marxa, Josep Ramon Mòdol, ha explicat que tant la sortida com l’arribada és a Montoliu de Lleida amb tres recorreguts possibles: la Ruta Esplugabous, de 6,3 km; la Ruta Cigonya, de 10,9 km, i la Ruta Milà Negre, de 23,5 km. Les característiques pròpies de l’entorn per on transcorre la marxa es coneix com a Baix Set perquè durant la ruta els atletes recorreran en sentit ascendent bona part del tram final de la vall del riu Set, un riu que naix a la Serra de la Llena, a tocar de l’ermita de Sant Miquel de la Tosca, i desemboca al Segre, dins del terme de Sudanell.

Com a novetat de darrera hora, s’ha incorporat una variant inicial en el recorregut per aquelles persones amb mobilitat reduïda.

Durant el recorregut es distingeixen clarament dues tipologies de paisatge diferenciades. D’una banda, trobem el paisatge fluvial del Segre, amb els boscos de ribera associats als marges del riu i dels seus afluents. I, d’altra banda, els Secans d’Utxesa, que ocupa les terrasses altes, altiplans i tossals que se situen per sobre de la zona regada tradicionalment, antigament ocupada per conreus de secà, cereals (blat i ordi), ametllers i oliveres.

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER