EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 13 Octubre 2016 09:26

El XXVII Premi Jaume d'Urgell l'ha guanyat Joan Font, director de Bonpreu i Esclat

Escrit per
Foto:Ajuntament de Balaguer Foto:Ajuntament de Balaguer

Balaguer ha celebrat aquest vespre l'acte de lliurament del XXVII Premi Jaume d'Urgell. Enguany el guardó ha estat per a Joan Font, director general dels supermercats Bonpreu i Esclat, i per a la cafeteria Slàvia de les Borges Blanques. A Joan Font se l'ha premiat per la seva aposta per etiquetar tots els seus productes en català en els seus més de  200 establiments, que inclouen els supermercats Bonpreu, els hipermercats Esclat i les benzineres EsclatOil. A la cafeteria Slàvia, un punt de referència cultural a les terres de ponent, per la seva aposta continuada per la promoció de grups i artistes de parla catalana.

Joan Font no ha pogut assistir a l'acte d'entrega perquè es trobava a Alemanya per qüestions professionals però ha agraït el premi a través d'un missatge de vídeo enregistrat. En nom seu ha recollit el premi Josep Castany, responsable també del Grup Bonpreu.

Per part de la cafeteria Slàvia ha recollit el premi la seva responsable, Dolors Solé, acompanyada del seu fill. Solé també s'ha mostrat molt agraïda pel guardó.

Després del lliurament dels guardons, que s'ha fet a l'església de Sant Domènec, ha tingut lloc un concert de música clàssica a càrrec del grup Halír Trio de la República Txeca.

El premi Jaume d’Urgell reconeix la trajectòria d’una persona  o entitat que amb la seva tasca hagi contribuït a l’enfortiment i projecció de les relacions culturals o d’amistat entre els pobles de parla catalana. 

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER