DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dimecres, 12 Octubre 2016 14:24

Les JERC de Ponent amb optimisme i orgull tornen a posar l'estelada a la Seu Vella

Escrit per

Les Joventus d'Esquerra Republicana de Catalunya a Ponent, per onzè any consecutiu, han despenjat una estelada gegant des del turó de la Seu Vella per posar de manifest que aquesta no és la festa dels catalans; el portaveu de les JERC-Ponent, Kevin Domínguez i Bruque, ha manifestat, a més que el 12 d'octubre “no només és la festa d'un país que no ens el sentim nostre, sinó la commemoració de genocidis, processos d'esclavitud i explotació i tortura i, per tant, rebutgem totalment la seva festivitat en reconeixement de les víctimes de la colonització castellana al continent americà.

Tanmateix, també refusen el significat actual, que ens recorda aquell temps on les llibertats tenien un preu i on les vides de la bona gent no valien res.” Les JERC-Ponent s’ha trobat que a les 12.02h la Guàrdia Urbana procedien a despenjar l’estelada per encàrrec d’Àngel Ros. Així doncs, els mateixos agents han despenjat l’estelada gegant. El mateix Portaveu de les JERC-Ponent afirmava que “els Catalans com a republicans que actualment som, no tenim res a celebrar, perquè tant el 12 d’octubre com l’Estat espanyol no ens representa i que si alguna cosa volem, són llibertats, deixar enrere aquest estat opressor i pseudodemocràtic i construir la nostra República catalana plena de llibertats i justa. Volem avançar caselles!”

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER