DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dimarts, 20 Setembre 2016 12:50

Mollerussa festeja els 25 anys de piscines amb un munt d'activitats

Escrit per
Foto:Ajuntament de Mollerussa Foto:Ajuntament de Mollerussa

La piscina coberta municipal obrirà portes el proper divendres dia 23 després de  les habituals obres de manteniment que s’hi duen a terme entre temporada i temporada i que enguany han inclòs també el canvi de la bomba. L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de tècnics de l`àrea, ha presentat les dades de balanç de la temporada d’estiu recent finalitzada així informació sobre la que comença la qual com a novetat, dóna la possibilitat de formalitzar en línia a través del web la inscripció als 73 cursets que s’ofereixen a partir de l’1 d’octubre.

Es dóna la circumstància que enguany la instal·lació compleix els 25 anys de funcionament i per a festejar-ho la Regidoria d’Esports ha preparat un seguit d’activitats que tindrà lloc diumenge 25 al matí. La celebració començarà a dos quarts d’11 l’activitat col·lectiva entre els abonats que vulguin participar de nadar 25 llargs, un per cada any de la piscina, segons ha explicat Gerard Nabau, tècnic responsable de la piscina, que ha afegit que els participants seran obsequiats amb un casquet de bany commemoratiu i esmorzar. Tot seguit, a 3 quarts de 12 es farà una exhibició de waterpolo a càrrec del CW Mollerussa i una hora més tard una exhibició de natació sincronitzada per part del CN Lleida.

Pel que fa al balanç de la temporada d’estiu que va durar 4 dies menys que l’any passat, Solsona ha explicat que, tot i que hi ha hagut un increment del 5% en la venda d’entrades  i un augment del 1,6 dels abonaments, s’ha registrat un descens del 8,5%  dels usos amb un total de 71.223 respecte als 77.845 de l’any anterior. Val a dir, en aquest sentit, que al 2014 els usos registrats van ser  61.620. També ha destacat l’increment del 41% d’usos del servei de wifi gratuït que es va implantar l’any passat així com aquest any la novetat ha estat el sistema d’accés a través d’una polsera amb xip.

L’alcalde també ha donat dades de l’enquesta de satisfacció de servei que enguany han respost 110 persones, 60 de les quals a través del web i la resta presencialment. En aquest sentit, ha dit que la valoració global ha estat de 4,14 punts sobre 5, lleugerament superior al 4 de l’any passat. Els aspectes millor considerats han estat l’activitat del Fitestiu (4,8), el personal de la taquilla (4,7) i els cursets (4,69) mentre que els pitjor valorats ha estat la neteja dels serveis (3,2), la seguretat (3,6) i el servei de bar (3,7).  Quant a les mancances en la instal·lació, un 32% dels que han respost demana més ombres; un 27%, fil musical i un 24%, més bancs.

 

Així mateix, Solsona també ha afegit que el Servei de Mediació Social i Comunitària ha realitzat 24 intervencions a un total de 175 joves de menys de 17 anys al quals s’explica les normes de convivència a la instal·lació per tal de fer prevenció. La intervenció ha donat com a resultat 16 expulsions d’un dia gestionades pels mateixos socorristes (29 al 2015) i 1 de més de 3 dies ( l’any passat van ser 10 d’aquest tipus) en la que ha calgut un treball familiar i individual per part de l’equip de mediació. Així mateix, també hi ha hagut una expulsió d’un mes i una per tota la temporada.

Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER