EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 19 Setembre 2016 10:35

Cal Comabella està de moda!

Escrit per
Foto:Cal Comabella Foto:Cal Comabella

Aquest vespre, les muralles medievals de Balaguer, en concret a Cal Comabella, acolliran en preestrena l’espectacle anomenat "Erm". Es tracta del nou espectacle de dansa de la coreògrafa portuguesa Teresa Santos, una performance que tindrà lloc a la Muralla del Portalet a les 20:30.

Jaume Marvà és el gestor cutural responsable de Cal Comabella.

Àudio ERM és espectacle de dansa amb música en directe de la balaguerina Jordina Milà. Ho detalla tot seguit el mateix Jaume Marvà.

Àudio Amb aquest espectacle es duu a terme a Balaguer el sistema de pagament conegut amb el nom d'entrada inversa, que consisteix a pagar a la sortida en comptes de l'entrada la quantitat que cadascú consideri adient en funció de la valoració que es faci de l'espectacle.

L’espectacle està previst per a dos quarts de 9 d’aquest vespre i tindrà com a escenari, com hem comentat abans, la terrassa sobre la muralla medieval del Portalet, que hi ha situada a l'allotjament turístic Cal Comabella de Balaguer.

Destaca també que la durada aproximada de l’espectacle és d’una mica més mitja hora per la qual cosa els que ho desitgin després de veure “Erm” podran assistir a la visita teatralitzada que els tècnics del Museu de la Noguera faran al Centre Històric de Balaguer amb motiu dels actes de l’Harpia. La visita sortirà des del Museu de la Noguera i acabarà al campament medieval, a baix al riu, on es visitarà l’hospital de peregrins. Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER