EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 09 Setembre 2016 15:45

La grossa tocarà a Catalunya

Escrit per
Loteria de Catalunya ha començat la distribució dels bitllets de la Grossa de Cap d’Any 2016 que, a partir d’avui dimecres, 6 de juliol, ja es poden comprar en qualsevol dels 2.100 punts de venda, que actualment comercialitzen tots els productes de Loteria de Catalunya, com són quioscos, llibreries, bars, estancs, etcètera. La novetat d’aquest any és que els usuaris podran demanar els seus números preferits a qualsevol d’aquests establiments, dotats d’un terminal que imprimirà al moment el bitllet amb el número escollit.
 
Com a cada edició, a més dels punts de venda habituals, hi haurà una xarxa de distribució complementària, formada per les principals cadenes de supermercats de Catalunya, com ara Bon Preu, Caprabo, Condis, Carrefour o el Corte Inglés, entre d’altres.
 
 
5 grans premis i 933.310 bitllets  guanyadors
 
La Grossa de Cap d’Any 2016 posa a la venda 34 milions d’euros, 32 milions dels quals es distribuiran en paper i 2 milions a través dels terminals dels punts de venda i internet. Participaran en el sorteig 80.000 números (entre el 00000 i el 79999) i s’emetran 85 bitllets de cadascun, 5 dels quals es comercialitzaran a través dels terminals instal·lats en els punts de venda i internet. En total, dels 6,8 milions de bitllets que es posaran en circulació, n’hi haurà 933.310 que tindran premi. La venda per Internet es posarà en marxa a la tardor.
 
Hi haurà 5 grans premis. El primer estarà valorat en 20.000€ per euro jugat, és a dir, 100.000€ per cada bitllet de 5€. El segon premi atorgarà 6.500€ per euro jugat (32.500€ per bitllet de 5€); el tercer, 3.000€ per euro jugat (15.000€ per bitllet de 5€); el quart donarà 1.000€ per euro jugat (5.000€ per bitllet de 5€), i el cinquè, 500€ per euro jugat (2.500€ per bitllet de 5€).
 
 
 
 
Estructura de premis
 
Premi per euro jugat
Premi per bitllet de 5 euros
Primer premi
20.000€
100.000€
Segon premi
6.500€
32.500€
Tercer premi
3.000€
15.000€
Quart premi
1.000€
5.000€
Cinquè premi
500€
2.500€
 
 
Altres premis
·         Premis especials a les centenes, amb 25€ per bitllet de 5€, pels números que tenen les 3 primeres xifres coincidents, en el mateix ordre, amb els 3 primers dígits de qualsevol dels 5 grans premis.
·         Premis a les terminacions dels 5 números guanyadors (4 xifres, 3 xifres i 2 darreres xifres coincidents).
·         Premis als números anterior i posterior de cadascun dels 5 números guanyadors.
·         Reintegrament de tots els bitllets acabats amb la darrera xifra del primer premi de la Grossa de Cap d’Any.
 
Les quatre cares de la Grossa
El bitllet de la Grossa de Cap d’Any 2016 és un col·leccionable de 4 bitllets, que compten amb les més avançades mesures de seguretat i incorporen diferents zooms de la imatge de la capgrossa. El preu del bitllet es manté en els 5 euros habituals.
 
    
 
“Aquest estiu serà la bomba!”
 
Amb l’inici de la comercialització, també comença la campanya d’estiu, que continuarà tenint la icona de la capgrossa com a protagonista. L’eslògan principal “Aquest estiu serà la bomba!”, conviurà amb la dels diferents suports publicitaris al punt de venda “Aquest estiu no busquis tresors” i “Ja la tenim aquí”.
            
Ja es poden encarregar participacions
 
La Grossa de Cap d’Any 2016 torna a oferir la possibilitat de fer participacions nadalenques a totes aquelles empreses, entitats i associacions de Catalunya que ho desitgin. Els talonaris es poden sol·licitar als punts de venda, triant el número que més agradi i amb la possibilitat d’incloure una imatge o logotip. Loteria de Catalunya dissenyarà i imprimirà les participacions de manera gratuïta i es podran recollir al mateix punt de venda on s’hagin sol·licitat.
 
Enguany, per a les participacions, cada número compta amb 80 bitllets de 5 euros, per la qual cosa l’import disponible d’un mateix número és de 400 euros. No obstant això, si l’entitat o empresa necessita fer participacions per un import superior, es poden fer combinacions de diferents números.
 
El sorteig de la Grossa de Cap d’Any se celebrarà el 31 de desembre de 2016 i, com ja és tradició, transformarà en solidaritat els seus beneficis. De fet, en els tres anys de vida de la Grossa de Cap d’Any, ha repartit 44 milions en premis i ha destinat 19,6 milions a programes socials a Catalunya.
Darrera modificació el Divendres, 09 Setembre 2016 15:51
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER