EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 08 Setembre 2016 12:34

Ciutadans (C’s) Balaguer considera insuficients els reductors de velocitat previstos a la capital de la Noguera

Escrit per
Així mateix, López ha recordat que “el consistori encara no ha fet res per millorar l’aspecte i el manteniment del marge dret del riu Segre” i ha demanat “una solució immediata”. Així mateix, López ha recordat que “el consistori encara no ha fet res per millorar l’aspecte i el manteniment del marge dret del riu Segre” i ha demanat “una solució immediata”. Foto:Josep Maria Castells

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Balaguer, Albert López, considera “insuficients” els reductors de velocitat que  el consistori té  previst instal·lar durant aquest mes. “Des de C’s creiem que també seria necessari instal·lar-los al carrer Sant Pere Màrtir on es produeixen embuts en hores puntes, al carrer Escoles i Sant Dídac de Califòrnia, així com al Carrer dels Erals”, ha manifestat López. Tot i així, López ha recalcat que “es tracta d’una reivindicació històrica dels veïns i tot i que la mesura arriba tard, es celebra la seva posada en marxa”.

D’altra banda, el portaveu de C’s Balaguer ha lamentat que “l’equip de govern encara no hagi donat resposta a la demanda efectuada pel col·lectiu de piragüistes i pescadors, que demanen més cabal mínim i ecològic del riu Segre”

Darrera modificació el Dijous, 08 Setembre 2016 12:57
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER