EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 26 Juliol 2016 15:26

Lligar és un dret humà

Escrit per

L’amor és una emoció positiva d’afinitat entre les persones. L’amor és estimar; estimar és tenir cura d’un mateix i dels altres a partir del respecte, fer-ho comporta benestar. S’interpreta com un sentiment que es relaciona amb l’afecte i que produeix una sèrie d’emocions, experiències i actituds. En funció de les diferents ideologies i punts de vista es pot definir de moltes maneres.

L’enamorament és un estat emocional molt intens que provoca sentiments cap a una persona: alegria, desig intens d’intimitat i unió física (volem tocar-la, abraçar-la, tenir-hi relacions sexuals…), desig que ens correspongui, por que no li agradem... Pensem tot sovint en la persona de qui estem enamorats i això interfereix en la nostra activitat normal: perdem la concentració; en veure-la sentim nerviosisme, se’ns accelera el cor, tenim ganes d’estar junts tot el dia i la idealitzem: només li veiem els trets positius de forma molt subjectiva. A més, som més sensibles a les seves necessitats i se’ns altera la percepció de la realitat. L’estat d’enamorament ens pot dur a confondre els sentiments per confiar amb excés en aquesta persona. La situació no sempre és ideal: pot ser, per exemple, que no ens correspongui amb el respecte i l’afecte que ens mereixem com a persones.

Si és així, CUIDA’T, PROTEGEIX-TE i NO HO TOLERIS!

L’amistat és una relació afectiva entre dues persones o més. És una de les relacions interpersonals més comunes, que la majoria de les persones experimentem al llarg de la vida. L’amistat es dóna en diferents etapes i en diferents graus d’importància i transcendència. L’amistat sorgeix amb les persones amb qui tenim inquietuds semblants. Hi ha amistats que neixen als pocs minuts de relacionar-nos-hi i altres que triguen anys a fer-ho. Hi ha amistats que duren tota la vida.
L’amistat es demostra amb la preocupació per l’amic o l’amiga, i amb l’interès pel seu benestar i pels seus problemes. Per això, procurem reunir-nos, comunicar-nos o conviure amb els nostres amics. Un amic o una amiga és la persona que hi és en tot moment, la que ens escolta, ens anima, i ens ajuda si estem decaiguts.

Si vols lligar i no saps com fer-ho:

http://sexejoves.gencat.cat/ca/participeu/xateja-amb-nosaltres/

  • Si tens qualsevol dubte o problema, pots xatejar amb nosaltres; els nostres horaris són de dilluns a dissabte de 17 a 21h, menys els festius.
  • No dubtis de fer-ho en cas que no hagis trobat informació o bé necessitis aclariment de manera personalitzada.
  • Només cal que facis clic a sobre del missatge d'inici t'atendrà un dels nostres operadors. 
  • Cal que tinguis en compte que si et connectes mitjançant el mòbil, de vegades la conversa es pot tallar ihauràs de tornar-te a connectar, refrescant primer la pàgina.

 

http://sexejoves.gencat.cat/ca/participeu/xateja-amb-nosaltres/

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER