EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 22 Juliol 2016 04:09

Mateu Huguet és nomenat nou gerent territorial de l’ICS a Lleida i l’Alt Pirineu i Aran

Escrit per

Jaume Capdevila serà el nou director de centre de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida

En la sessió ordinària de la Comissió Executiva del Consell d’Administració, presidida per David Elvira i que ha tingut lloc el dimecres 20 de juliol, s’ha aprovat el nomenament de Mateu Huguet com a nou gerent de la Gerència Territorial de l’ICS a Lleida i l’Alt Pirineu i Aran. Huguet substitueix Jaume Capdevila, que ha estat nomenat director de centre de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. La Comissió també ha deixat sense efecte el nomenament de Jaume Capdevila com a gerent de la Gerència Territorial de l’ICS a Lleida i l’Alt Pirineu i Aran.

 

Currículum de Mateu Huguet

Mateu Huguet Recasens (Barcelona, 1954) és llicenciat en medicina i cirurgia general i doctor en medicina per la Universitat de Barcelona (UB). Té una llarga trajectòria en la sanitat pública i també a l’ICS. Durant la dècada dels vuitanta va ser director de serveis de salut primària de l’ICS i, també, director dels serveis de salut de la Regió Sanitària Costa de Ponent. Posteriorment va ser el director de centre de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, de la Clínica Quirúrgica Adrià,  ubicada a Vall d’Hebron, i de l’Hospital Universitari Son Dureta de Palma de Mallorca.

A continuació, va ser durant tres anys el director de la Divisió Hospitalària de l’ICS. L’any 2007, i durant cinc anys, va ser el director general de l’Institut d’Estudis de la Salut. Fins a l’actualitat ha estat el director gerent de la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell.

 

Currículum Jaume Capdevila

Jaume Capdevila Mas (Lleida, 1957) és llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB). Té formació en gestió de postgrau per ESADE (Escola Superior d’Administració d’Empreses), IESE (Universitat de Navarra), la Universitat de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i Club Gestió de Qualitat. Compta amb  una diplomatura en Gestió Hospitalària  per ESADE, màster en Economia de la Salut i Gestió Sanitària (UB i UPF).

Des del 2012 fins a l’actualitat, ha estat el gerent territorial de l’ICS a Lleida i a l’Alt Pirineu i Aran i també de Gestió de Serveis Sanitaris (GSS). Ja havia estat anteriorment gerent de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, director assistencial de l'Hospital Santa Maria i patró fundacional de l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida, entre d’altres càrrecs.

Darrera modificació el Divendres, 22 Juliol 2016 04:18
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER