DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dissabte, 23 abril 2016 13:44

President Puigdemont: "Sant Jordi serveix per fer-nos sentir i respectar davant els dracs ferotges que ens volen tenallar"

Escrit per

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha pronunciat aquest matí un missatge institucional amb motiu de la Diada de Sant Jordi per animar tots els catalans i catalanes a participar activament d’aquesta festa.

 
Una celebració que el cap de l’Executiu ha destacat que “serveix per reivindicar la llengua i la cultura catalanes, per fer-nos sentir i respectar davant els dracs ferotges –que n’hi ha, i molts- que ens volen tenallar”.
 
Puigdemont ha remarcat que la nostra llengua“necessita encara una clara defensa”, però ha subratllat que aquesta “s’ha de fer amb arguments, propostes, diàleg, comprensió i, sobretot, amb estima cap a tothom”.
 
En un missatge pronunciat des de la galeria gòtica del Palau de la Generalitat, on avui presideix nombrosos actes commemoratius de la Diada, el cap de l’Executiu ha afirmat que “pocs països al món tenen la sort de poder tenir una Diada com la d’avui”, en la qual “tothom és benvingut” i que “ens representa com a poble davant els ulls del món”. “Hem de saber aprofitar aquesta oportunitat i mostrar-nos tal com som, lluny d’estereotips o de clixés fets, a vegades, amb mala fe”, ha reblat el president.
 
“També crec que hem de tenir ben presents totes aquelles persones que ho estan passant malament”, ha afegit Puigdemont, “tant els que tenim més a la vora, com aquells que arriben a casa nostra fugint de guerres o de situacions d’injustícia”. En aquest sentit, el cap de l’Executiu ha destacat que “la solidaritat és un valor que també hem d’exercir avui, més que mai, amb aquells que truquen a les portes d’Europa buscant una vida millor, una vida digna”.
 
 
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER