DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Divendres, 22 abril 2016 18:59

La Vicepresidenta del Govern Neus Munté assegura que el govern convertirà Catalunya en un país lliure

Escrit per
La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, ha presidit avui, en el marc dels actes organitzats amb motiu de la Diada de Sant Jordi, la presentació del llibre El Palau de la Generalitat, art i arquitectura, escrit pel catedràtic de la UAB Marià Carbonell i promogut per l’arquitecte Alfons Roca.
 
La consellera ha destacat que el llibre és “resultat d’un treball rigorós de recerca, homenatge tàcit al treball pioner de Puig & Miret” i ha celebrat “donar compliment al compromís adquirit pel meu predecessor i amic, Francesc Homs”, que el 30 de novembre de 2011 es va comprometre a l’edició d’un llibre sobre el Palau de la Generalitat. Munté ha afirmat, que “l’estudi exhaustiu de cada tema, l’edició i desenvolupament del mateix, han fet que la publicació s’allargués en el temps, però l’espera ha valgut la pena perquè hem pogut editar el millor llibre possible”. “El resultat ha estat espectacular”, segons Munté, qui ha afirmat que “és una obra útil que ajuda a valorar, apreciar, conèixer, apropar , entendre el monument i el país que l’ha fet possible. Serà sens dubte un llibre de referència”.
 
L’objectiu de l’estudi realitzat i de la obra han estat posar al dia el coneixement històric, arquitectònic, artístic i cultural de l’edifici, donant així resposta als requeriments del Departament de Cultura de la Generalitat per al compliment de les lleis de protecció del patrimoni cultural.
 
Munté ha destacat, que “el Palau de la Generalitat ha estat escenari de fets transcendentals durant tota la seva existència. Testimoni viu de la nostra història i bressol del nostre futur”. Segons la consellera, “la Generalitat ja va néixer amb l’objectiu de salvaguardar els nostres drets i així segueix sent avui”. “Aquest no és, per tant, només un llibre d’art i arquitectura, és també un llibre de la història del nostre país” ha afirmat.
 
La consellera ha recordat, que “l’esplendor i la decadència del Palau van lligades a les èpoques d’esplendor i decadència del país i del seu autogovern”, i en aquest sentit s’ha referit a èpoques com la de Felip V o Primo de Rivera, “etapes difícils de la nostra història i de menor autogovern, en les quals el Palau ha patit des del punt de vista arquitectònic i artístic”. En aquest sentit, Munté ha afirmat, que “el Palau és un símbol ben viu del que som, hem estat i del que volem ser” i ha encoratjat els presents a “contribuir tots plegats a que aquesta època actual sigui una època d’esplendor, pel Palau i pel país, i convertim aquest edifici emblemàtic en la seu institucional d’un país lliure”.
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER