EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 04 abril 2016 05:02

Una oportunitat per a emprenedors

Escrit per EL MERCADAL
Foto:Ajuntament de Barcelona Foto:Ajuntament de Barcelona

Dilluns dia 4 d’abril comença l’edició local d’Startup Next, un programa de pre-acceleració per a emprenedors amb projectes de negoci en fase inicial de desenvolupament. Es tracta d’una iniciativa global de Techstars, impulsada per Google for Entrepreneurs, que s’organitza a 30 ciutats diferents d’arreu del món.

Startup Next Barcelona està promoguda per Intelectium, una acceleradora d’startups tecnològiques especialitzada en la captació de talent, en col·laboració amb Barcelona Activa.

Preparant startups atractives als ulls dels inversors

Es tracta d’un programa intensiu que durarà fins a finals de maig i que s’estructura en tallers en grup, sessions d’assessorament personalitzat i fites periòdiques. Permet als emprenedors complementar la formació amb la preparació dels seus projectes empresarials.

Al llarg d’aquestes setmanes els participants podran validar la viabilitat de la seva idea de negoci, treballar l’estratègia de venta i analitzar el mercat i la competència. En paral·lel, es prepara els emprenedors per entrar a la fase d’acceleració dels seus negocis, presentar els seus projectes davant d’inversors i aixecar capital.

Els projectes seleccionats per participar són: Exipple, Shargo, MiCuento, Wide Eyes Technologies, Emotion Research Lab, Holded, DyCare, Transactile, DroneThunder i Buy Yourself. A partir d’ara, aquestes empreses passen a formar part de l’entorn d’Stratup Next i podran accedir als avantatges de la xarxa global de contactes integrada per acceleradores, inversors, fundadors i mentors d’arreu del món que col·laboren estretament pel benefici dels participants.

Aquesta edició d’Startup Next tindrà lloc a l’mStartupBarcelona, un espai de Barcelona Activa que acull acceleradores d’empreses i és el punt de trobada de l’ecosistema emprenedor a la ciutat.

Darrera modificació el Dilluns, 04 abril 2016 05:05

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER