EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 29 Març 2016 12:35

Los Titiriteros de Binéfar actuen al Escorxador de Lleida

Escrit per EL MERCADAL

Els Espectacles Familiars del Teatre Municipal de l’Escorxador tornen aquesta setmana de la mà de Los Titiriteros de Binéfar. El 30 de març, a les 6 de la tarda, aquest grup de la Llitera farà una xerrada a la Biblioteca Pública de Lleida, com a pas previ a la representació del seu espectacle ‘El bandido Cucaracha’, que tindrà lloc al Teatre de l’Escorxador, el dissabte, 2 d’abril.

‘El bandido Cucaracha’ fou estrenada el 1989 per Los Titiriteros de Binéfar. Més de 25 anys després tornen a representar la vida del ‘Robin Hood dels Monegros’, un bandoler a qui només van poder atrapar tot enverinant-li el vi. Un espectacle amb música en directe d’instruments tradicionals aragonesos, que posa a escena la situació social al segle XIX: el caciquisme, la desigualtat social i el treball infantil, són alguns dels elements d’aquesta comèdia compromesa en una època d’un territori rural gens llunyà.Los Titiriteros representaran aquesta obra al Teatre de l’Escorxador, el 2 d’abril, a les 6 de la tarda, i el dia 3, a les 12 del migdia. El preu de les entrades és de 6 euros.

El següent taller programat en el cicle d’Espectacles Familiars anirà a càrrec de La Baldufa el 13 de maig, a les 6 de la tarda, a la Biblioteca Pública. Serà previ a la representació de ‘Safari’, a la Sala 1 de l’Escoxador.A ‘Safari’, La Baldufa recupera els dos protagonistes d'Embolic a la Granja: en Pinyot i en Carabassot, ara a la sabana africana, on han anat a buscar una rara espècie de mico que encara no ha estat mai observada per l’ésser humà. En plena aventura, topen amb un lleó capmoix i pensarós que no sap rugir i a qui els altres animals fan la guitza. Què caldrà fer per què el rei de la selva s’envalenteixi?L’espectacle, del qual es faran tres representacions, el dia 21 de maig, a les 5 i ales 6,30 de la tarda, i el dia 22, a les 12 del migdia, està pensat per a infants a partir dels 3 anys.

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER