EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 19 Març 2016 20:02

Munté considera "penosa" i "lamentable" la reacció del Govern de l'Estat a l'oferiment del president Puigdemont per acollir refugiats

Escrit per
Autor:Govern Autor:Govern
La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, ha criticat avui la resposta del Govern espanyol a la carta que el president Puigdemont va enviar al comissari europeu d’Immigració, Dimitris Avramopoulos, oferint l'acollida a Catalunya de 4.500 refugiats.
 
“És una reacció absolutament penosa”, ha considerat Munté, qui ha lamentat que “davant una crisi humanitària sense precedents” el Govern de l’Estat i la seva vicepresidenta en funcions, Soraya Sáenz de Santamaría ”s’enfadin i ridiculitzin” l’acció  del Govern de Catalunya. “És absolutament lamentable i demostra que la seva capacitat de resposta davant d’aquesta crisi humanitària és zero”, ha denunciat.
 
Munté ha contrastat aquesta actuació del Govern espanyol amb la unitat d’acció que es viu a Catalunya, on “al marge de les ideologies i els colors polítics” hi ha el consens que es vol “estar al costat d’aquestes persones i sobretot actuar”.
La consellera ha fet aquestes declaracions durant la manifestació convocada per Unitat contra el Racisme i el Feixisme que aquesta tarda ha recorregut els carrers de Barcelona per denunciar el tractat entre la UE i Turquia per a l’expulsió massiva dels refugiats que arriben a Europa.
 
El Govern, representat en una de les capçaleres de la  manifestació per la consellera de la Presidència i pel conseller d’Afers Exteriors, Transparència i Relacions Institucionals, Raül Romeva, hi ha volgut participar per “reclamar dignitat i la defensa dels drets de les persones refugiades, per reclamar a la UE que actuï”, ha afirmat Munté. Per tant, ha afegit, “per denunciar la seva inacció i també per denunciar el tractat entre la UE i Turquia”.
 
La consellera ha reiterat que Catalunya està “preparada i a punt” per acollir les persones refugiades, com demostren totes les iniciatives que s’estan portant a terme de manera coordinada entre les institucions, el món local i les entitats. En aquest sentit, Munté ha volgut destacar la“nombrosa” participació en la manifestació d’aquesta tarda com a mostra de la voluntat del país “d’estar, una vegada més, al costat de les persones que fugen de la guerra, del racisme i del feixisme”.
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER