EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 15 Març 2016 17:07

El Govern valora la voluntat de diàleg de Pedro Sánchez

Escrit per
Foto:Generalitat de Catalunya Foto:Generalitat de Catalunya
El Govern valora la voluntat de diàleg de Pedro Sánchez després de la reunió que han mantingut aquest migdia al Palau de la Generalitat el president Carles Puigdemont i el secretari general del partit socialista. Una trobada “cordial i intensa” sol·licitada per Sánchez que ha servit per refermar que el Govern manté “inalterable” el full de ruta emanat de les eleccions del 27 de setembre, un compromís contret amb la ciutadania, “legal i legítim”, validat a les urnes i que es concreta al Parlament amb una majoria absoluta.
 
Així ho ha traslladat el president Puigdemont a Sánchez, segons ha explicat la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, en una compareixença davant els mitjans de comunicació. “Volem destacar una primera diferència entre el president del Govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy, i Pedro Sánchez, que és aquesta voluntat de parlar i establir sinergies de diàleg que són positives i que hem trobat a faltar en els darrers anys”, ha afirmat Munté, que ha emmarcat la trobada en el desig del Govern de “parlar amb tothom sense condicions prèvies ni línies vermelles".
 
Durant la reunió, el president Puigdemont ha manifestat a Sánchez “el malestar” del Govern per les declaracions “desafortunades” del dirigent socialista, en què feia referència a un suposat problema de convivència. “No existeix cap problema de convivència”, ha assegurat Munté. “Hi ha una clara majoria del 80% de la societat catalana que és favorable a un referèndum com a via per decidir el seu futur, i hi ha un 76,7% que n’acceptaria el resultat, fos quin fos. Això demostra que no hi ha cap situació de trencament de la convivència ni se l’espera”, ha afegit.
 
Pel que fa  al procés judicial obert pel 9N, el president Puigdemont ha traslladat a Sánchez la necessitat que el PSOE “prengui posició” respecte a “l’anomalia democràtica” que suposa un judici polític en què es persegueixen persones “per haver posat les urnes”.
 
El president Puigdemont també ha refermat a Sánchez el posicionament del Govern pel que fa al model d’immersió lingüística, que ha de quedar “blindat” en qualsevol acord que es concreti a nivell espanyol. “És una qüestió central per al Govern i per a la majoria del Parlament i de la societat catalana. No n’acceptarem cap matís”, ha assegurat Munté.
 
Durant la trobada, Sánchez s’ha interessat per les qüestions que afecten el dia a dia del Govern i de la ciutadania, com ara la situació de les finances de la Generalitat. En aquest sentit, Puigdemont ha explicat a Sánchez les dificultats de liquiditat i les condicions “humiliants” que el Govern espanyol imposa a la Generalitat a través del FLA. També han tractat  altres temes com les invasions  competencials de l’Estat, els incompliments del Govern espanyol pel que fa als compromisos pendents en infraestructures i aspectes relacionats amb l’agenda social.
 
Finalment, segons ha detallat Munté, no s’han abordat de manera explícita els 23 punts que l’expresident Mas va presentar a Rajoy i que haurien d’haver estat objecte de compliment, ja que la majoria corresponen a sentències, lleis o compromisos adquirits pel Govern de l’estat que no han estat complerts per l’executiu de Rajoy.
Darrera modificació el Dimarts, 15 Març 2016 17:15
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER